Rehber O&O ShutUp10 (OOSU10) Ayarları

Senin updatle alakası yok ama şöyle yaparsın hepsini eski haline dönderirsin istersen sneiden güncellemelerini yap sonra yine iptal et safe bölümünden bende hiç sorun olmadı Windows güncelleme iptal falanda etmedim. Ben 1 senedir bu programı kullanıyorum en ufak bir yan etkisini görmedim. Tam tersi Windows'un gereksiz servislerini kapatarak hızlandırıyor daha çok.

Yanlışlıkla hepsini yeşile çektim. Bir problem olur mu? Hangilerini tekrar kırmızıya çekmem daha iyi olur? Bir de bunu her bilgisayarı kapatıp açtığımda yapmam lazım mı?

Safe yazan yeri onayla yeter tekrar tekrar açman yapman gerekmez ama tekrar açmak istersen zaten düğmesi var geri almak içinbu program en basit yapılı kolay kullanımlı gönüllüler tarafından yapılmış zararsız harika bir programdır. Tek tıkla işi hallediyor. Düğmelerin ingilizcesini anlamıyorsan Google metin çevirici var Türkçe+ İngilizce metin çevirici diye ara oraya yaz aynısını anlamını öğrenirsin.

Deneyelim bakalım..:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video da ne demek istiyor acaba .:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı