Rehber O&O ShutUp10 (OOSU10) Ayarları

Bunlar program olmadan yapılabilir mi demişim orada? Bunlar Windows tarafından sunulmuyor demişim, her programın yaptığı şey elle yapılabilir zaten. Bu programın olmasının tek nedeni işi hızlandırmak da değil, o elle yapılır dediklerinizi herkes manuel yapamaz. Okuduğunuzu iyi anlamadan, yorum yapmayın lütfen.

Programa yeni ayarlar gelmiş onları da yazar mısınız?

Github`ta da var temiz bir uygulama olsa gerek.

System restore point oluşturmadan önerilenleri yaptırdım. Sonradan kendimde bir şeyler ekleyip çıkarmış olabilirim. Makineyi yeniden başlattıktan bir süre sonra resimdekini fark ettim. Normalde Win+b+enter yapıp "bu bilgisayar" penceresine giderdim. Şu an hiçbir şey göstermiyor, enter işlemiyor. Bunu nasıl düzeltirim fikri olan var mı? Şu anki ayarlarımın ne olduğunu merak edenler için link: ooshutup10.cfg
not : ingilizcem yeterli olduğu için buna yol açabilecek ayarları değiştirmeyi denedim ama sonuç aynı.

Yardım için teşekkürler, aptal Windows 10 ben bir uyg. Adını başlangıç çubuğuna girdiğimde Bing'den aratıp uygun sonucu karşıma getiriyormuş. Bende onu kapattığım için Windows Search çıldırıyor ve boş bir sf veriyordu önüme. Kapalı hale getirince bu durumun düzeldiği ayar: Disable extension of Windows 10 searching with Bing.

Dosya Ekleri

• sil.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 274
Son düzenleme:
34259- synei service manager ben bu programı kullanıyorum gayet kullanışlı şahsen menmunum basit ve sorunsuz.

Hocam nasıl seçenekleri enter liyeceğiz.

Önce safe (güvenli option seçeneğini seç ve alta kısmdaki ortadaki optimize ye tıkla sonra apply ye yani uygula demek / sonrasında successfull denirse kapatırsın X'dan yukarıda köşeden.
Önce safe (güvenli option seçeneğini seç ve ortadaki optimize ye tıkla sonra apply ye yani uygula demek / sonrasında successfull denirse kapatırsın X'dan yukarıda köşeden.

Hocam nasıl seçenekleri enter liyeceğiz.

Ben gerçekten menmunum çünkü bu program Windows'a benzer nedenlerle gıcık olan açık kaynaklı gönüllülerin geliştirdiği bir ücretsiz program.

Son düzenleme:

Ben bu uygulamayı kullandıktan sonra Windows kendisi update yaparsa bilgisayar bozulmaz deme?
Sadece ayarlarım geçersiz kalırsa sorun yok, tekrar ayarlayabilirim, fakat windows yeni update'den sonra bozulacaksa dikkatli olmam lazım.

Ben bu uygulamayı kullandıktan sonra Windows kendisi update yaparsa bilgisayar bozulmaz deme?
Sadece ayarlarım geçersiz kalırsa sorun yok, tekrar ayarlayabilirim, fakat windows yeni update'den sonra bozulacaksa dikkatli olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…