Obeziteli bireyin askere gitmemesi mantıklı mı?

Çünkü gördüğüm kadarıyla ülke umurunuzu da bile değil kendinizi düşünüyorsunuz sırf şunu da açık açık söyleyeyim ülke kırk yıl içinde zor Düzelir
Okumuyor musunuz yazılanları? Savaşmıyoruz. Evet ne kadar ilginç değil mi? patates soyuculuğu yapıyoruz.

Çıkamıyoruz ki hocam çıksak çakacağız.
Çıkamıyor musun ? Biletler ucuz nasıl çıkamıyorsun ? Al yanına bankadaki tüm paranı çık. Evini de kiralarsın,arabanı da alırsın yurt dışında,niye çıkamıyorsun ?

İsteyen yapmaz diye bir şey yok yapacak.

Dostum benim babam 18 ay askerlik yaptı. Askerliğinin çoğunu yurt dışında NATO özel kuvvetlerinde yaptı ve askerlik olarak adlandırdığımız tecrübeyi sonuna kadar yaşadı. Senin hayalinde göremeyeceğin kişilerle muhatap oldu ve NATO karargahı yönetti. O bile zorunlu askerlikten yana değil. İstersem beni bedelli bir şekilde yollayabileceğini söylüyor. Demek istediğim şeye gelirsen senin bana kalırsa fikrin çok ama tecrübeyle sabit bir deneyimin yok. Bilgisayardan oturup böyle şeyler yazmak kolay. Çok meraklısıysan askerliğin git asker ol. Vatanı koru saygım sonsuz ama yapmak istemeyene de it gibi yapacaksın diyemezsin.

Keşke çıksanız da kurtulsak nasıl paslayabiliriz acaba size Suriyeye Çünkü Türk gençliğini alacak tek ülke orası
Türk gençliğini mumla arayacaksınız. Binlerce bilim adamı gitti sizin gibiler yüzünden. Şimdi Amerika'yı geliştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…