Obeziteli bireyin askere gitmemesi mantıklı mı?

Türk gençliğini mumla arayacaksınız. Binlerce bilim adamı gitti sizin gibiler yüzünden. Şimdi Amerika'yı geliştiriyorlar.
Giden gitti zaten yenisini yetiştirmeye bakmak lazım şunun da Farkına varın ülke bitti arkadaş çok büyük bir olay olmadığı sürece düzelmez

Dostum benim babam 18 ay askerlik yaptı. Askerliğinin çoğunu yurt dışında NATO özel kuvvetlerinde yaptı ve askerlik olarak adlandırdığımız tecrübeyi sonuna kadar yaşadı. Senin hayalinde göremeyeceğin kişilerle muhatap oldu ve NATO karargahı yönetti. O bile zorunlu askerlikten yana değil. İstersem beni bedelli bir şekilde yollayabileceğini söylüyor. Demek istediğim şeye gelirsen senin bana kalırsa fikrin çok ama tecrübeyle sabit bir deneyimin yok. Bilgisayardan oturup böyle şeyler yazmak kolay. Çok meraklısıysan askerliğin git asker ol. Vatanı koru saygım sonsuz ama yapmak istemeyene de it gibi yapacaksın diyemezsin.
Yaptım zaten ben. Yapmak istemeyenlere yapacaksın dememin de hala arkasındayım zorla da olsa yapacaklar kaçmak yok.

Çıkamıyor musun ? Biletler ucuz nasıl çıkamıyorsun ? Al yanına bankadaki tüm paranı çık. Evini de kiralarsın,arabanı da alırsın yurt dışında,niye çıkamıyorsun ?
Kardeşim kolay olsa çıkacağım diyorum. Vize almak hele çok zor. Öyle herkese vermiyorlar.

181 :D Arttırıyorum 150 gelsin :) Yok ya 110-120 yetmiyorsa 150 kilo olmaya gerek yok 40 yaşında kalp rahatsızlığından ölmeye değmez sanırım.
Kankam metabolizmal hastalığın yoksa 120 kilo kendi isteğinle olamazsın zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00