Çözüldü Obilet kahvaltı dahil yapılan otel rezervasyonunda kahvaltı seçeneği kaldırılmış

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
65
Yer
KKTC
Daha fazla  
Arkadaşlar, birkaç gün sonra bir otelde rezervasyonum var. Oraya gideceğim. Otelin oda seçeneklerini kontrol ettiğimde, otel kahvaltı dahil seçeneğini kaldırmış ancak ben kahvaltı dahil rezervasyon ettirmiştim. Bu durumda ne olacak? Daha önceden bu sorunu yaşayan var mı? Bende "kahvaltı dahil" seçeneği gözüküyor ancak otelin odalarında "kahvaltı dahil" seçeneği gözükmüyor, kaldırılmış.

@fatihnulldreinull, Obilet mesai saatleri içinde değil şu an. Otel sahibi de bana biraz kızgındı. Rezervasyonu Online olarak yaptım. Israrla parayı elden vermemi istiyordu ancak Online rezervasyon yapmam gerekiyordu. Önce Obilet ile yarın konuşayım, olmazsa otelle konuşurum. Eğer kahvaltıyı vermezlerse 1 yıldızı basıp THH başvuracağım, bırakmam bu işin peşini. Obilet'ten de gözüküyor, kahvaltı dahil seçeneğini rezervasyon yaptırdım.

Bir de ben rezervasyon yaptığımda, otele giriş saati 14.00 idi. Onu 15.00'a çekip çıkış saatini 11.00'a çekmişler. Ben 14.00-12.00 için rezervasyon yapmıştım. Aksi bir davranış olursa bunu da şikayet edebilir miyim acaba?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit 1: 5 Temmuz 2025 22.46.
Arkadaşlar selamlar, Obilet ile konuştum. Öncelikle 7-24 destek sağlıyorlarmış. Bunu öğrenmiş oldum. Google Maps'te kapalı olsa da müşteri hizmetleri 7-24 açık. Müşteri hizmetleriyle konuştum ve durumu anlattım. Bazen otellerin yoğunluktan kahvaltı dahil seçeneğini kaldırabildiğini, bazen de konsept değiştirebildiğini söyledi müşteri hizmetlerindeki hanımefendi. Eğer kahvaltı vermezse Obilet'i arayıp durumu anlatabileceğimi söyledi. En azından elimde kanıt olmuş oldu. THH şikayet edebilirim eğer vermezse. Teşekkür ederim yanıtınız için. @fatihnulldreinull. Çözüm olarak işaretledim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar, konuya geri dönüş sağlamak istedim. Konunun cevapsız kalmasını istemedim. Otelle alakalı bir sorun yaşamadım. Sorun yaşarım diye düşünmüştüm, biraz ön yargılı davranmışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı