Objektif bir AOC CQ27G2SE incelemesi

Merhaba, bu forumda fotoğrafsız bir şekilde anlatım yapıp daha sonradan isteyen olursa fotoğraf ekleyeceğim. Şu anda 2 adet monitör kullanıyorum. İkisini de aşağıya bıraktım. Şimdi konuya gelecek olursak CQ27G2SE cok ön yargılı bir monitör fakat arkadaşlar uzun zaman boyunca AOC kullanmış birisi olarak söylüyorum tek farkı renk tonlamaları. 24G2U'ya göre biraz daha soluk çünkü çeşit oranı daha yüksek belli oluyor. Ghosting konusuna gelirsek ikisi arasında gözle görebileceğinz bir fark yok.

Hatta aynı 24G2U modelinin 165 Hz i var bende bunu da ek olarak bildirmek isterim parlaklık ayarı olarak 24G2U olan modelin ekranı daha koyu 27g2SE modeli ise bir tık daha açık ve parlak tonlara sahip bu da göz yormadan çok daha fazla renk tonlarına sahip olmanıza yarıyor yani kısaca özetlecek olursak şu an Amazon'da bu ürün 6525 TL şahsen 1080p monitör fiyatına 2K olması ve görüntü kalitesinin VA panele göre iyi olması benim hoşuma gitti merak ettiğiniz görseller veya renk ayarları var ise atabilirim bundan yana yardımcı olurum. Kısaca özetlemek gerekirse 6500 TL bandında düzgün bir 2K oyuncu monitörü olmadığını düşünürsek bu fiyata ben alınabileceğini düşünyorum linkini aşağıya bırakıyorum almak isteyen varsa bu fiyat bandında gerçekten 2K 165Hz kalitesini sonuna kadar veriyor.

AOC CQ27G2SE​

AOC C24G2U/BK

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı