deathflow581 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #21 DipHangs dedi: Bende esenyurt ta oturuyorum OBP ile mi gideceksin gidiyorsan hangilerini tercih edeceksin. Genişletmek için tıkla... Abdulkadir aksu esenyurt Anadolu lisesi falan.
DipHangs dedi: Bende esenyurt ta oturuyorum OBP ile mi gideceksin gidiyorsan hangilerini tercih edeceksin. Genişletmek için tıkla... Abdulkadir aksu esenyurt Anadolu lisesi falan.
DipHangs Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 586 Çözümler 5 8 Temmuz 2021 #22 deathflow581 dedi: Abdulkadir aksu esenyurt Anadolu lisesi falan. Genişletmek için tıkla... Hmm benimle aynı sağ ol.
deathflow581 dedi: Abdulkadir aksu esenyurt Anadolu lisesi falan. Genişletmek için tıkla... Hmm benimle aynı sağ ol.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #23 Kutty dedi: Ortalama ile alan Anadolu lisesi kesinlikle bende aynı şekilde yapmıştım. Ortalaman kaç bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba okulunuzdan memnun musunuz? Ve gittiğiniz okulun OBP'si kaçtı?
Kutty dedi: Ortalama ile alan Anadolu lisesi kesinlikle bende aynı şekilde yapmıştım. Ortalaman kaç bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba okulunuzdan memnun musunuz? Ve gittiğiniz okulun OBP'si kaçtı?