OBP ile gitmek kötü mü?

iamDeniz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör
Meslek
Melancholia
OBP benim 98 İstanbul Avcılarda oturuyorum. Yakınlarda 96 ile alan Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi var. Denemelerde çok daha yüksek yapardım ama LGS de çok fena stres yaptım. Düşünün yani koşul sonuç cümlesi sorusunu bile yanlış yapmışım. :( Sizce OBP ile gitmek çok mu kötü olur?

OBP benim 98 İstanbul Avcılarda oturuyorum. Yakınlarda 96 ile alan Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi var. Denemelerde çok daha yüksek yapardım ama LGS de çok fena stres yaptım. Düşünün yani koşul sonuç cümlesi sorusunu bile yanlış yapmışım. :( Sizce OBP ile gitmek çok mu kötü olur?

Olmaz zaten LGS ile de girsen bence gene de fark etmez çünkü iş kendinde bitiyor yani OBP ile okula girmek bence kötü değil.

hayır değil sınavlar da bazen hatalar yapılabiliyor ve sana şunu açıkla söyleyeyim liseden ziyade bence arkadaş ortamı önemli ona dikkat et , birde obp ile okula kesinlikle gidilebilir heleki okul iyi ise

O OBP ile fen gelir yok mu yakınlarda? Ve LGS'yi cok abartmayın asıl bolum sonu canavarı YKS'ye hazırlanın. Gideceğin okul önemli ama senınde bireysel çalışman ile güzel üniversite kazanırsın. İstersen en güzel okula git çalışmazsan ne işe yarar. OBP yettiği kadar en yüksek yerleri yaz. Okulunda sosyal medyası falan varsa araştır. Faaileyetler vs.

LGS'den yaptığınız neti ve kaçı ana kaçı ara ders olarak yanlışlarınızı söylerseniz size bir öneri yapabilirim,Eğer %8'e girebilirseniz yeni açıldığı için yüzdeliği o kadar iyi olmayan ancak imkanları bakımından gayet güzel bir okul önerebilirim,%8 yaklaşık 400 puana denk gelecektir.

LGS'den yaptığınız neti ve kaçı ana kaçı ara ders olarak yanlışlarınızı söylerseniz size bir öneri yapabilirim,Eğer %8'e girebilirseniz yeni açıldığı için yüzdeliği o kadar iyi olmayan ancak imkanları bakımından gayet güzel bir okul önerebilirim,%8 yaklaşık 400 puana denk gelecektir.
Yeni açılan bir okul imkansızlıklar okuludur, ben bir dönem okumuştum yeni açılan okulda. Milli eğitim çok kısıtlıyor çok yavaş gelişiyorlardı okul imkanları bakımından ve kadro olmayacak full görevlendirme hocaları bı bakmışsın var bı bakmışsın yok hocalar. Ama eğitim kalitesi ayrı tabi ona lafım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı