OBP ile mi yoksa LGS puanıyla mı girmeliyim?

Resmen sınavı o kadar kolay yaptılar ki hakkımızı yediler baksana 6puan %1 oynuyor.

Yüzdeliğim 7,13 geldi şaka gibi 446puanla doğru düzgün liseye gidemiyorum.

Yüzdelik 7,13 ortalama bir anadolu lisesi tutuyor ancak.
Ortalama gideceğin anadolu lisesi, OBP ile gideceğinden çok daha iyidir emin ol. Ortaokulda notları şişirdikleri için her türlü tip gelebilir. Lisenin çokta bir önemi yok zaten önemli olan üniversite.

herkesin yüzdeliği puanına göre kötü geldi yani eğer sizinki böyleyse diğer sınava giren öğrencilerinde bu şekilde
Ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak puan ve yüzdelik aynı kavramlar değil. Yani çoğu kişi beklentisinin altında yüzdelik elde etti diye okulların taban puanı düşmeyecek. Herkes geçen senelerdeki verileri göz önünde bulundurarak sadece beklentisini yükseltti.

Ne yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak puan ve yüzdelik aynı kavramlar değil. Yani çoğu kişi beklentisinin altında yüzdelik elde etti diye okulların taban puanı düşmeyecek. Herkes geçen senelerdeki verileri göz önünde bulundurarak sadece beklentisini yükseltti.

Ben o cümleyi kurarken yerleştirmelerde ona göre olacak anlamında söylemiştim yanlış anlaşılmış kusura bakmayın.

Ben o cümleyi kurarken yerleştirmelerde ona göre olacak anlamında söylemiştim yanlış anlaşılmış kusura bakmayın.
Evdeki olaylardan ötürü uzun zamandır ilk defa bu kadar gerginim, tekrar okuyunca az önceki mesajı da ofansif bir biçimde yazdığımı fark ettim. Kaba dilimden ötürü çok üzgünüm, özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı