OBP kırılmadan askerlik tecili nasıl yaptırılır?

Yardımınız için çok teşekkür ediyorum önerinizi düşüneceğim.

Hocam ama unutmayın çoğu zaman mühendis iş bulamasada bulduğunda teknikerden yüksek başlar ama tekniker güzel çalışırsa mühendisden üstün tutulur yani sizin iş becerilerinize bağlı kimi tekniker var 10 mühendis eder kimi mühendis var 10 tekniker eder meslekte 2 yıllık ve 4 yıllık çok etkilemez etkileyen şey kendinizi geliştirmeniz.

Hocam ama unutmayın çoğu zaman mühendis iş bulamasada bulduğunda teknikerden yüksek başlar ama tekniker güzel çalışırsa mühendisden üstün tutulur yani sizin iş becerilerinize bağlı kimi tekniker var 10 mühendis eder kimi mühendis var 10 tekniker eder meslekte 2 yıllık ve 4 yıllık çok etkilemez etkileyen şey kendinizi geliştirmeniz.

Kendimi geliştiririm alanı severek istiyorum zaten. Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Kendimi geliştiririm alanı severek istiyorum zaten. Tekrardan yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Hocam bir de dil öğrenin azerice, Rusça, Almanca, İngilizce, Arapça bunlar genelde Türkiye'den işçi çok alır örneğin ustay, gazprom vb. şirketler alır genelde Rusça hem Rusya'da hem de Azerbaycan'da geçerlidir arapçada Suudi Arabistan da yeni projeler çıkıyor haberiniz olsun Almanya işçi alımına tekrar başlanacağı söyleniyor.

İngilizcede dünya dili olarak kabul edilir tıkandığınız yerde iş yapar diye öğrenmenizi şiddetle tavsiye ederim.

İngilizce az buz var tekrar da yapıyorum. Rusça öğrenmeyi planlıyorum alfabelerini öğrendim zaten tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı