Çözüldü OBP üniversiteye gidilmezse kırılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

706354

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar günaydın, öncelikle 2024'te yerleştim ama bölüm pek hoşuma gitmedi. Ders kaydı yaptım gitmedim kırık olduğu ıçın. 2025 YKS'de giremedim, 2026 YKS için yine ders kaydı yapıp gitmeyeceğim gibi duruyor. Sorum ders kaydı yapıp gitmemenin OBP'ye herhangi bir etkisi olur mu yoksa 2025 de tercih yapmadığım için her türlü düzelir mi?

@333365 hocam kusura bakmayın rahatsız ettim, her yerde sizi gördüm insanlara yardımcı olmuşsunuz. Bir bilginiz var mı bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2024'te yerleştiysen 2026 YKS'den itibaren OBP'ni tam olarak kullanabilirsin. Ders kaydı yapman veya yapmaman bunu değiştirmez. OBP sadece üniversiteye yerleştiğin yıldan sonraki ilk YKS için kırılır.
2024'te yerleştiysen 2026 YKS'den itibaren OBP'ni tam olarak kullanabilirsin. Ders kaydı yapman veya yapmaman bunu değiştirmez. OBP sadece üniversiteye yerleştiğin yıldan sonraki ilk YKS için kırılır.

Çözüm

hocam çok teşekkür ederim

Hocam son olarak kayıt yapıp gitmeyince kalmış oluyorumya onunda herhangi bir etkisi yok değil mi çok soru sordum kusura bakmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…