OBP'mi 9. sınıfta yükseltebilir miyim?

123demedeme123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13420H 2.10 GHz
Takılı RAM 32,0 GB (kullanılabilir: 31,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
512 gb ssd
nvidia rtx3050 (6gb)
Meslek
öğrenci
Merhaba, geçtiğimiz günlerde LGS'ye girdik ve ben düşük bir puan aldım ondan dolayı liseye OBP ile yerleştim. Şu anda benim OBP 77 ve benim gittiğim okul 71 OBP istiyor, ben OBP mi 9. sınıfta yükselterek 81 OBP isteyen başka bir liseye nakil olabilir miyim? Cevaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, geçtiğimiz günlerde LGS'ye girdik ve ben düşük bir puan aldım ondan dolayı liseye OBP ile yerleştim. Şu anda benim OBP 77 ve benim gittiğim okul 71 OBP istiyor, ben OBP mi 9. sınıfta yükselterek 81 OBP isteyen başka bir liseye nakil olabilir miyim? Cevaparsanız sevinirim.
Hayır yapamazsın. Ortaokul OBP puanına göre bir liseye yerleşirsin. Lisedeki OBP puanı üniversite sınavında ek puan sağlar.

9. sınıf yıl sonu puanını yükselterek 9. sınıf sonunda istediğin okula nakil yapabilirsin

OBP dedigimiz lisede 4 senenin ortalama puani. Yani lise puanin ile gidebilirsin diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı