3000TL'ye kablosuz mouse önerisi

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 274
Bütçe
3000
Sitelerinde sadece 5 yıldızlı yorumlara izin veriyorlar.
1764177698249.png

Bu da mı yalan o zaman?

Yorumu yapan kişi kendisi olabilir aman.

Ambalajı açılmamış ürünü iade aldıklarını belirtmişler, beğenmediğiniz takdirde iade edemezsiniz. Ayrıca çoğu ürünleri kronik sıkıntılı. Sorun yaşanması halinde 20 gün garanti süreci var, ürün Çin'den geldiği için bayağı yorucu bir süreç. Wraith fareleri hakkında çok fazla şikayet var, daha popüler mouselere bakmanızı öneririm.

2025 yılında eski ve pilli mouse önermek neden kütük gibi bir mouse scroll sorunu yaşaması da olası.

Ben kendim Wraith’ten ürün almış biri olarak hiçbir sorun yaşamadım. Konuda söylediğiniz hiçbir şeyin gerçekçiliği yok, ürünlerin çinden geldiğini falan düşünüyorsunuz.
Keşke herkes senin kadar şanslı olabilseydi dostum. Wraith gibi bir firmadan alışveriş yaptınız ve bir sorun yaşamadınız. 🥳

Konuyu uzatmaya gerek yok, konu sahibi gerekli araştırmaları yapar ve tercihini bu yönde kullanır. İlk defa görüyorum çok garipsedim. 😂

Dosya Ekleri

• ssssskkkkk.PNG
    ssssskkkkk.PNG
    32,2 KB · Görüntüleme: 14
Keşke herkes senin kadar şanslı olabilseydi dostum. Wraith gibi bir firmadan alışveriş yaptınız ve bir sorun yaşamadınız. 🥳

Konuyu uzatmaya gerek yok, konu sahibi gerekli araştırmaları yapar ve tercihini bu yönde kullanır. İlk defa görüyorum çok garipsedim. 😂
Wraith’ten ürün alıp sorun yaşayanların sayısı 10 kişiden 1 falandır… Kötüsü sana denk gelmiş, senin zoruna gittiği için de böyle konularda abartıp abartıp duruyorsun :D Bence seni tebrik etmek lazım o konuda. Wraith’ten alışveriş yapmış 3 farklı arkadaşım da var ve hiçbiri sorun yaşamadı.

Wraith’ten ürün alıp sorun yaşayanların sayısı 10 kişiden 1 falandır… Kötüsü sana denk gelmiş, senin zoruna gittiği için de böyle konularda abartıp abartıp duruyorsun :D Bence seni tebrik etmek lazım o konuda. Wraith’ten alışveriş yapmış 3 farklı arkadaşım da var ve hiçbiri sorun yaşamadı.
Seni ve arkadaşlarını tebrik ederim dostum, attığım linklerden sorun yaşayan insanların sayısının epey fazla olduğunu görebilirsin.

İade ile alakalı bir konuya dünyada tek iade almayan site Wraith deyip konuyla alakasız mesaj yazan kişi siz değil misiniz hocam ben mi yanlış hatırlıyorum birinin peşini bırakması gereken sizsiniz.
Kimseye zorla ürün aldırmıyorum, ya da ürünü alacakken kimsenin elinden tutmuyorum. Argümanlarımı ve tavsiyemi verip konudan uzaklaşıyorum, siz sürekli bana karşı bir cevap verme çabasındasınız. Benim alışveriş yaptığım siteler içerisinde en ilginç iade ve garanti politikası sürdüren firma Wraith, bunun ile ilgili de eleştirimi yapıyorum, lütfen kendi tavsiyelerinize odaklanır mısınız?

Son düzenleme:
1- bunlar Wraith'in Mouse'ları değil, Wraith markalardan alıp satışını yapıyor. Hiçbir ürün de Wraith adı altında satılmıyor, ürünlerin kendi markaları var.

2- Wraith ürünleri kronik sorunlu derken bunu nereye nazaran söylüyorsunuz? Şu an piyasadaki bilindik markalar (SteelSeries, Logitech ve SteelSeries) ile kronik sorun yaşama ihtimali Wraith'te satılan ve bu konuda önerilen Mouse'lara göre daha yüksek.

3- aldığınız üründe beğenmezseniz iade etme gibi bir lüksünüz yok ancak üründe herhangi bir sorun yaşarsanız değişimini yapıyorlar.

4- ürün Çin'den elinize gelmiyor? Wraith depolarında zaten stoklanan bir ürün Türkiye'de…

Bu bilgeleri cidden nereden aldınız? Ayrıca 20 günlük garanti süreci diye bir yok yok, 2 sene garanti. Koskocaman yazmışlar oraya?

Maalesef piyasada Wraith ile ilgili yalan yanlış bilgi çok var çok güzel açıklama yapmışsınız bende Darmoshark M3 Pro kullanıyorum 2700 lira şu an sanırım öneririm.

Ambalajı açılmamış ürünü iade aldıklarını belirtmişler, beğenmediğiniz takdirde iade edemezsiniz. Ayrıca çoğu ürünleri kronik sıkıntılı. Sorun yaşanması halinde 20 gün garanti süreci var, ürün Çin'den geldiği için bayağı yorucu bir süreç. Wraith fareleri hakkında çok fazla şikayet var, daha popüler mouselere bakmanızı öneririm.

Kendim daha popüler mouse kullanmış biri olarak Logitech G502 Hero kullandım kendi içinde benimle alakalı olmayan çok minik bir arıza olmuştu garantiye gönderdim garantiden 45 günde geldi kullanıcı hatası dediler ne fotoğraf ne bir şey vardı konuyla ilgili zaten serviste 20 gün falan beklemiş asıl popüler firmalar nasıl olsa ben her türlü satarım diye müşteriye çok ilgi vermiyorlar ben hakem heyetine başvurup anca alabildim paramı Wraith gayet güvenilir 1.5 yıldır Darmoshark M3 Pro kullanıyorum öneririm bu konuda çevremde sıkıntı yaşayanda yok asıl Logitech gibi firmaların garantisi sıkıntılı ve fareleri kronik sorunlu hem de çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bir tane doğru bilgi yok ya. 😃

@Efe KIPKINER her ekipman konusuna gelip Wraith kötü Wraith'den bir şey alınmaz rezalet firma diyorsunuz bu siteden binlerce kişiye alışveriş yaptırdım sadece kendim olarak sorun yaşayan kişi sayısı 100 maksimum 1000 falandır bu kadar Wraith haterliği yapmak çok saçma. Siz sorun yaşamış olabilirsiniz ancak sanki 10 kişiden 9'unu bu sorunu yaşıyor gibi konuşuyorsunuz. Ürün bozuk çıkar iade edersin veya değişim istersin bitti gitti hala neyi zorluyorsunuz?

Bir de bunları söyleyip adama Razer öneriyorsun ya vallahi hönkürtmeyin hocam.

@Efe KIPKINER her ekipman konusuna gelip Wraith kötü Wraith'den bir şey alınmaz rezalet firma diyorsunuz bu siteden binlerce kişiye alışveriş yaptırdım sadece kendim olarak sorun yaşayan kişi sayısı 100 maksimum 1000 falandır bu kadar Wraith haterliği yapmak çok saçma. Siz sorun yaşamış olabilirsiniz ancak sanki 10 kişiden 9'unu bu sorunu yaşıyor gibi konuşuyorsunuz. Ürün bozuk çıkar iade edersin veya değişim istersin bitti gitti hala neyi zorluyorsunuz?

Bir de bunları söyleyip adama Razer öneriyorsun ya vallahi hönkürtmeyin hocam.

Önerilen mouseda en kronik farelerden biri :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı