tatlipatates41
Centipat
Nakil gitmek istediğim okulun OBP'si benden 0.2 fazla boş kontenjan olursa alınma imkanım var mıdır?
Nakil gitmek istediğim okulun OBP'si benden 0.2 fazla boş kontenjan olursa alınma imkanım var mıdır?
Bakalım Hocam göreceğizİnsaflarına kalmış.
Tamamdır teşekkür ederim0.2ye takılmazlar eğer ilk sıralardaysanız alınma ihtimaliniz yüksek.
Tamamdır teşekkür ederim0.2ye takılmazlar eğer ilk sıralardaysanız alınma ihtimaliniz yüksek.
Birşey daha sorabilir miyim, e-devletten nakil için girdim boş kontenjan yok dedim açılır beklerim diye ancak sonra deneme amaçlı bir liseye başvuru yaptım öylesine puan düşük diye yapılmadı, 0.2 İçin de muhtemelen böyle olacak. başka türlü nakil yapma şansım bulunuyor mu?0.2ye takılmazlar eğer ilk sıralardaysanız alınma ihtimaliniz yüksek.
Knk kb bakma ama 0.01 bile olsa almazlar.Nakil gitmek istediğim okulun OBP'si benden 0.2 fazla boş kontenjan olursa alınma imkanım var mıdır?
Okul yapmıyor zaten devlet yaptığı için almıyor çok boş olmuş benceKnk kb bakma ama 0.01 bile olsa almazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.