OBS "Alt+Tab" Atınca Ekran Kaydı Duruyor

xKorza

Hectopat
Daha fazla  
OBS üzerinden ekran kaydı alırken seçtiğim ekranının üstüne başka bir ekran gelince örneğin operadaki herhangi bir videonun ekran kaydını alıyorum ve discordu açtığımda operadaki görüntü siyah oluyor ve ekran görüntüsünü almıyor. Ses kaydını devam ettirsede görüntüyü almıyor ama discord tam ekranda değilken ekran kaydını alıyor.

Screenshot (2).png

Bu görselde arkada opera açık olmasına rağmen ekran kaydı almıyor ve siyah ekran gösteriyor.

Screenshot (3).png

Bu görselde arkada opera açık sadece discrodu küçülttüm ve erkan kaydı almaya başladı. (Siyah erkan yok.)

Screenshot (4).png

Burada ise discord yine tam ekran ve fare alt bardaki opera simgesinin üstüne. Ekran kaydında yine sıkıntı yok ama fareyi opera simgesinden çektikten sorna ekran ilk görseldeki gibi siyah oluyor.

Bunu çözmenin herhangi bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Bu normal bir durum. Pencere yakalama yaptıysanız ve pencereyi alta alırsanız ya siyah ekran gelir, ya da o an olan görüntü donar. Ancak kayıt durmaz. Kayıt komple duruyorsa kısayol tuş ayarlarınızı kontrol ediniz OBS üzerinden.

Bu normal bir durum. Pencere yakalama yaptıysanız ve pencereyi alta alırsanız ya siyah ekran gelir, ya da o an olan görüntü donar. Ancak kayıt durmaz. Kayıt komple duruyorsa kısayol tuş ayarlarınızı kontrol ediniz OBS üzerinden.
Hocam az önce konuya ek görseller ekledim tekrardan bakabilir misiniz?

Hocam az önce konuya ek görseller ekledim tekrardan bakabilir misiniz?

Evet, pencere yakalama yapmışsınız. Başka bir pencereye geçip diğer pencereyi alta alırsanız siyah ekran verebilir YouTube. Veya az önce dediğim gibi görüntü o an donabilir. Bunun çözüm yolu direkt olarak masaüstü yaklama ile çözülür.

Evet, pencere yaklama yapmışsınız. Başka bir pencereye geçip diğer pencereyi alta alırsanız siyah ekran verebilir YouTube. Veya az önce dediğim gibi görüntü o an donabilir. Bunun çözüm yolu direkt olarak masaüstü yaklama ile çözülür.
Anlıyorum teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı