Çözüldü OBS LoL'de Alt Tab donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakcakar

Megapat
Yer
Adana,Turkey
Daha fazla  
Meslek
Ziraat Mühendisi
Arkadaşlar selam OBS de LoL seçili halde LoL'ü Alt Tab'a aldığımda yani LoL Client'i küçülttüğümde OBS de LoL donuyor. Bunun çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (6).png
    Ekran Görüntüsü (6).png
    325,6 KB · Görüntüleme: 85
Çözüm
Arkadaşlar selam OBS de LoL seçili halde LoL'ü Alt Tab'a aldığımda yani LoL Client'i küçülttüğümde OBS de LoL donuyor. Bunun çözümü nedir?
Alt+tab yapınca gidiyor diye biliyorum, kayıt alırken başlatıp bitirme kısayolu ayarlabilirsiniz.
Alt+tab yapınca gidiyor diye biliyorum, kayıt alırken başlatıp bitirme kısayolu ayarlabilirsiniz.

Çözüm
LoL'de Alt Tab attığınızda FPS'i 16-17 seviyelerine sabitler. Bu yüzden OBS'ten izlediğinizde düşük gözükür. Normaldir.

LoL'de Alt Tab attığınızda FPS'i 16-17 seviyelerine sabitler. Bu yüzden OBS'ten izlediğinizde düşük gözükür. Normaldir.

Hocam Client'i küçülttüğümde donuyor 16 17 FPS vermiyor direk donuyor. Ayrıca OBS'den değil kendim başka cihazdan izliyorum yayını.

Alt+Tab yapınca gidiyor diye biliyorum, kayıt alırken başlatıp bitirme kısayolu ayarlabilirsiniz.

Yayıncılarda neden gitmiyor? Ayrıca kayıt değil yayın için soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı