OBS bilgisayarı çok kastırıyor

sansar.salvo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Roblox'ta bir araba oyununda YouTube'da çekeceğim video için arka plan klibi hazırlamak istemiştim OBS'i açtım o sırada grafik fulldeydi. OBS'i çalıştırınca hem benim FPS'im hem de videonun FPS'i düşüyor grafikleri 3'e kadar düşürüp denedim. Cidden kayıt alırken çok kastırıyor. Bunun bir çözümü var mı bulamadım.

Merhaba Roblox'ta bir araba oyununda YouTube'da çekeceğim video için arka plan klibi hazırlamak istemiştim OBS'i açtım o sırada grafik fulldeydi. OBS'i çalıştırınca hem benim FPS'im hem de videonun FPS'i düşüyor grafikleri 3'e kadar düşürüp denedim. Cidden kayıt alırken çok kastırıyor. Bunun bir çözümü var mı bulamadım.
Sistem bilgilerinizi verir misiniz hocam?

Hocam ayarlardan işlemci ile kayıt yerine ekran kartını seçin, böylece OBS işlemcinizin gücünü kullanıp yormak yerine ekran kartını kullanıp temiz bir video sunar.

i5 3470.
RX 550 ekran kartı.
1 TB HDD.
254 GB SSD.

Ayarlardan çıkış kısmına gelip video bit hızını 3000'den yukarıya çıkartın ya da tam tersine 3000'den aşağıya azaltın. Yine aynı bölümden video kodlayıcıyı X264 yerine donanım olarak değiştirin. Gelişmiş kısmına gelip işlem önceliğini yüksek olarak değiştirin. Video kısmından FPS'i 60'tan biraz daha düşük bir şekilde ayarlayın.(kendi FPS'iniz de düşüyor ise OBS sistemi yoruyor demektir.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı