OBS çamur gibi video kayıt yapıyor

fobias

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. OBS ile ilgili tüm video kalitesini iyileştirme videolarını izledim araştırdım. Sonucunda hiçbir şey değişmedi. Uygulamada çok kaliteli gözüküyor aldığım kayıt çamur gibi.

OBS ile ilgili ayar önerir misiniz veya OBS'ye benzer kasmayan uygulama.

3-4 saatlik ekran kayıtları alacağımda ona göre cevabınızı verirseniz sevinirim.

Merhaba. OBS ile ilgili tüm video kalitesini iyileştirme videolarını izledim araştırdım. Sonucunda hiçbir şey değişmedi. Uygulamada çok kaliteli gözüküyor aldığım kayıt çamur gibi.

3-4 saatlik ekran kayıtları alacağımda ona göre cevabınızı verirseniz sevinirim.

OBS'den ayarlar kısmından bitrateyi arttırın. 1080p 30 FPS için 7000 bitrate, 60 FPS için 8500 bitrate yeterli oalacaktır.

OBS'den ayarlar kısmından bitrateyi arttırın. 1080p 30 FPS için 7000 bitrate, 60 FPS için 8500 bitrate yeterli oalacaktır.

Sağ olun deneyeceğim (bildiriminiz sayesinde 1 buçuk saat önceki açtığım kaydı unutmuşum onu kapatmış oldum)

Biraz lag geliyor onu nasıl düzelteceğim?

Son düzenleme:
Sağ olun deneyeceğim (bildiriminiz sayesinde 1 buçuk saat önceki açtığım kaydı unutmuşum onu kapatmış oldum)

Biraz lag geliyor onu nasıl düzelteceğim?

Çıkış kısmından kodlayıcıyı H.264 veya Ekran kartınızı seçerek deneyin, kalite iyi fakat lag oluyorsa bitrateyi düşürün.

Nvidia'nın ve AMD'nin kendi ekran kaydetme uygulamaları var.

AMD kullanıyorsanız ReLive uygulaması var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı