OBS CS:GO siyah ekran

• Konuyu başlatan Hirok
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.623
Evet, birde eğer konu sahibinin ekran kartı GeForce Experience (ShadowPlay) veya AMD Radeon (ReLive) destekliyorsa oyun içi kayıt alabilir.
Derdi canlı yayın, ShadowPlay üzerinden açabilir evet ama StreamElements eklentilerini kullanıyorsa kullanamayacak. Cupture Card edinmesini şiddetle tavsiye ederim, bu sıkıntıyı yaşatan ileride CS olmakla kalmayabilir. Sonuçta bir avcının tüfeği ile bıçağı neyse bir yayıncının da mikrofonu ve capture card'ı odur.

Derdi canlı yayın, ShadowPlay üzerinden açabilir evet ama StreamElements eklentilerini kullanıyorsa kullanamayacak. Cupture Card edinmesini şiddetle tavsiye ederim, bu sıkıntıyı yaşatan ileride CS olmakla kalmayabilir. Sonuçta bir avcının tüfeği ile bıçağı neyse bir yayıncının da mikrofonu ve capture card'ı odur.
Aynen öyle, bence OBS gibi programları 3. taraf yazılım olarak algılamaması gerek oyunun. Bende freesync'i kullanamıyorum.

Arkadaşlar Twitch üzerinden yayınlar açıyorum ama CS:GO yayınları açmaya çalışınca siyah ekran alıyorum. Galiba 3. parti yazılımlara izin vermem gerekiyor ama verince güven faktörü düşüyormuş. Bir el deneyeyim dedim ve hacker denk geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Normal ekran kaydında siyah mı oluyor?

Normalde sıkıntı yok, sadece CS'de oluyor. Valorant'ta pencereli tam ekran modu ile çözdüm işi.
Dediğim gibi CS 3. parti overlay'leri yasakladı. OBS'de oyun kaydı değil de tam ekran kaydı diyip çözebilirsin belki ya da 3. parti overlay'lere izin ver diyebilirsin CS'de (her maç mevlana gelir yapma). Ama en etkili çözüm capture card edinmen olacaktır, aliexpress'te 120 TL'ye falan var, çok net değil ama bulanık da değil daha iyisini alana kadar idare edecektir seni.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı