OBS dahili ekran kartını kullanma sorunu

Patatesli börek

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2017
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben OBS ile oyun videosu çekmek istiyorum ancak laptop olduğu için çift ekran kartı var. OBS birini görüyor. O da 512 MB'lık bir ekran kartı. Bu yüzden video çekerken sıkıntı oluyor. Ben nasıl 2 GB'lık ile video çekebilirim? OBS'nın ayarlarından ekran kartını seçmeyi önermeyin, işe yaramıyor. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun çözümü yok. Ben de çok araştırdım en son bunu buldum. Laptop? Black screen when capturing? Read here first. Laptopların yapısı gereği masaüstünü entegre oyunları Nvida çiziyor ve obs gpu ile çalışırsa entegrenin görüntüsünü alamıyor ama entegre Nvidia'nın görüntüsünü alabiliyor çünkü görüntü ekrana verilirken entegreden geçiriliyor. Benim bildiğim bu.
 
Bunun çözümü yok. Ben de çok araştırdım en son bunu buldum. Laptop? Black screen when capturing? Read here first. Laptopların yapısı gereği masaüstünü entegre oyunları NVIDIA çiziyor ve OBS GPU ile çalışırsa entegrenin görüntüsünü alamıyor ama entegre NVIDIA'nın görüntüsünü alabiliyor çünkü görüntü ekrana verilirken entegreden geçiriliyor. Benim bildiğim bu.

Merhaba acaba ekran kartı düşükya ondanmı
 

Geri
Yukarı