Çözüldü OBS düşük FPS kayıt alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qarsu

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
OBS üzerinden 60FPS kayıt almaya çalıştığımda 1-5 FPS civarında bir kayıt çıkıyor ama OBS üzerinden ayarı 30 FPS yaparsam ham olarak 30FPS kaydı alabiliyorum. 60 FPS kayıt almak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Not: OBS işlem önceliği arttırdığımda sonuç aynı kalıyor ve oyun içi FPS'im 200e yakın olmasına rağmen bu kayıttaki FPS sorununu yaşıyorum. Aynı şekilde masaüstünü de düşük FPS'li çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD hw H.264 (avc) yapıp bit hızını 6000 Kbps yap. Yaptıktan sonra keyframe aralığını 2 yap.
OBS üzerinden 60FPS kayıt almaya çalıştığımda 1-5 FPS civarında bir kayıt çıkıyor ama OBS üzerinden ayarı 30 FPS yaparsam ham olarak 30FPS kaydı alabiliyorum. 60 FPS kayıt almak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Not: OBS işlem önceliği arttırdığımda sonuç aynı kalıyor ve oyun içi FPS'im 200e yakın olmasına rağmen bu kayıttaki FPS sorununu yaşıyorum. Aynı şekilde masaüstünü de düşük FPS'li çekiyor.
Video bölümünden çözünürlüğü bilgisayarınla aynı çözünürlüğe getirmeyi denedin mi

Hocam tam olarak onu bulamadım hangisini seçmeliyim?
Screenshot_1.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı