OBS FPS düşmesi ve drop

dogannisik

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, belli bir platform üzerinden yayın açıyorum. Benim oynadığım oyunda herhangi bir takılma sorunu yok ancak yayına giden görüntüde yüksek seviyede FPS düşmesi var bununla ilgili nasıl bir yol izleyebilirim çözümü bilen var mı?

Şimdiden teşekkürler.

OBS Ayarlarından Videoya Girip İşlemcini veya ekran kartını seç (hangisi daha güçlüyse)
Mpeg Olarak Video Kaydı Başlat Aradaki Fark İnanılmaz

OBS Ayarlarından Videoya Girip İşlemcini veya ekran kartını seç (hangisi daha güçlüyse)
Mpeg Olarak Video Kaydı Başlat Aradaki Fark İnanılmaz
Ekran kartımdan veriyorum daha güçlü olduğu için anlamadığım olay video kaydı almıyorum ve mpeg uzantısı yok sanırım obs'de

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    35,8 KB · Görüntüleme: 34
Ekran kartımdan veriyorum daha güçlü olduğu için anlamadığım olay video kaydı almıyorum ve mpeg uzantısı yok sanırım obs'de
Özür Dilerim Mpeg Bandicamda Vardı sanırsam orda m3u8'i seç fps düşerse avi yap fps artarsa m3u8de kal
Şuan Bendeki Ayarları Atıyorum ama sistemim biraz idare eder konumda sistemin iyi ise müthiş fps alabilirisn

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 1.PNG
    1.PNG
    30 KB · Görüntüleme: 38
Özür Dilerim Mpeg Bandicamda Vardı sanırsam orda m3u8'i seç fps düşerse avi yap fps artarsa m3u8de kal
Şuan Bendeki Ayarları Atıyorum ama sistemim biraz idare eder konumda sistemin iyi ise müthiş fps alabilirisn
Dostum oyun içindeki fps değerlerimde hiçbir sıkıntı yok 90-100 gidip geliyor benim sıkıntım yayına giden görüntüde drop olması ve ne yaptıysam bunu çözemiyorum. 30 fps yayına görüntü aktaramıyorum.

Dostum oyun içindeki FPS değerlerimde hiçbir sıkıntı yok 90-100 gidip geliyor benim sıkıntım yayına giden görüntüde drop olması ve ne yaptıysam bunu çözemiyorum. 30 FPS yayına görüntü aktaramıyorum.

O Hatayı ben bilemiyorum bende yağ gibi kusura bakmayın uğraştırdım sizide

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı