Erennight1 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 129 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Selamlar arkadaşlar OBS'den kayıt alırken FPS em anlık olarak düşüyor ama oyunla alakalı değil. OBS panelinde sağ altta 60 olan FPS arada bir 55'e inip geri çıkıyor ve buna bir türlü engel olamadım. Bilen yardımcı olursa sevinirim.
Selamlar arkadaşlar OBS'den kayıt alırken FPS em anlık olarak düşüyor ama oyunla alakalı değil. OBS panelinde sağ altta 60 olan FPS arada bir 55'e inip geri çıkıyor ve buna bir türlü engel olamadım. Bilen yardımcı olursa sevinirim.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 19 Mart 2021 #11 Erennight1 dedi: Zaten performansta ama şimdi yönetici olarak çalıştırıp deniyorum. Olmadi olmuyor kafayı yemek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Vallahi başka bir şey aklıma gelmiyor son sürüm ise OBS onu biraz eski sürüm yapıp dener misin bende son sürüm bazı sıkıntılar yaratıyordu. Artı 0 Eksi
Erennight1 dedi: Zaten performansta ama şimdi yönetici olarak çalıştırıp deniyorum. Olmadi olmuyor kafayı yemek üzereyim. Genişletmek için tıkla... Vallahi başka bir şey aklıma gelmiyor son sürüm ise OBS onu biraz eski sürüm yapıp dener misin bende son sürüm bazı sıkıntılar yaratıyordu.