OBS'te diğer oyunlarda sıkıntı yok ama CS:GO'da siyah ekran görünüyor. İnternetten bazı ayarlar denedim ekranı sığdır gibi, olmadı.
Oyun yakalma değil de ekran yakalamayı aç bir de ban yiyebilirsin ben banlandım.
yazdım ama yinede olmadı hala siyah ekranOyunun başlatma seçeneklerine -allow_third_party_software yazın.
ban yemeden çözümü yokmudurOyun ayarlarında 3. parti zımbırtıları devre dışı bırak seçeneği var, onun yüzünden oluyor. Aslında bypass edebiliyorsun. Ama çok düşük de olsa ban riski var.
Yayınlarda CS:GO açamayacak mıyım yani bu ne demek oluyor. Ban yemeden çözümü yok mu?
Yazdım ama yine de olmadı hala siyah ekran.
Ban yemeden çözümü yok mudur?
Yayınlarda CS:GO açamayacak mıyım yani bu ne demek oluyor. Ban yemeden çözümü yok mu?
Ban yemeden çözümü yok mudur?
Valla ben bu güncelleme çıktı çıkalı kullanıyorum. Ban man yemedim. Yersen sorumluluk kabul etmem, diyeyimYayınlarda CS:GO açamayacak mıyım yani bu ne demek oluyor. Ban yemeden çözümü yok mu?
yazdım ama yinede olmadı hala siyah ekran
ban yemeden çözümü yokmudur
ban riski varmı bunları yapınca-Allow_third_party_software yazınca oyuna girip 3. parti uygulamalara izin ver diyiceksiniz.
Hayır yok. Ama güven faktörünü düşürür. Karşına hileci gelme olasılığı artar.ban riski varmı bunları yapınca
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.