OBS ile düzgün kayıt nasıl alınır?

kors

Picopat
Daha fazla  
Şimdi ben ekran çözünürlüğünü 1920x1900 kullanıyorum ve kayıt aldığım videoyu YouTube'a attığım zaman saçma şekilde videonun 2 yanında siyahlıklar oluşuyor ve video tam ekran olmuyor. Yani PC'de ben ekranı nasıl görüyorsam videoda öyle görünmüyor ve ben şunu istiyorum: Ben ekranı nasıl görüyorsam YT'de de aynı şekilde görünsün. Nasıl yapacağım, anlatır mısınız? Kayıt aldığım program OBS, editlediğim program CapCut Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben ekran çözünürlüğünü 1920x1900 kullanıyorum ve kayıt aldığım videoyu YouTube'a attığım zaman saçma şekilde videonun 2 yanında siyahlıklar oluşuyor ve video tam ekran olmuyor. Yani PC'de ben ekranı nasıl görüyorsam videoda öyle görünmüyor ve ben şunu istiyorum: Ben ekranı nasıl görüyorsam YT'de de aynı şekilde görünsün. Nasıl yapacağım, anlatır mısınız? Kayıt aldığım program OBS, editlediğim program CapCut Pro.

Hocam merhaba ben CS2 oynarken aynı sorunu yaşıyordum oyunu 4:3 bir şekilde oynuyordum yani geniş ekran şekilde fakat kayıt alınca yanda siyah kısım oluşuyordu durumu şu video ile çözdüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizde ne ile ilgileniyorsanız bu şekilde çözebilirsiniz
(Ben oyun oynuyorsunuz diye düşündüm o yüzden kendi çözümümü yazdım)

Obs ayarlarından çözünürlüğü 1920*1080 olarak alırsan sorun cozulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı