OBS ile PES 2018 kaydı kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

RoseMan

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, OBS programı ile PES2018 oyun video kaydı alıyorum fakat videolar sanki oyun kasıyormuş, donuyormuş gibi oluyor. Oyun Full ayarlarda, OBS ayarları 1920-1080 60FPS de. Oynarken herhangi bir kasma, donma vs olmuyor. Fakat OBS ile kayıt ettiğim videolarda donma kasma var. Sebebini bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

1660 S ekran kartım, R5 3600 işlemcim, 16gb 3200 ram var. Ekran kartı ile kayıt alıyorum fakat ne kadar zorlayabilir ki :) yani %100 olma ihtimali yok. OBS'de ortalama CPU kullanımı %3ü geçmiyor örneğin hiç. FPS sabitlemekten kastın nedir? açıklar mısın?

Anladım ama ondan olduğunu düşünmüyorum. Şöyle ki Valorant, COD 4, Crysis3 de oynuyorum ve video alıyorum kafama göre. Aynı ayarlarda bu oyunların video kayıtlarında hiçbir problem yok. Bahsettiğim oyunları da ''full'' ayarlarında yüksek çözünürlükte oynayıp kayıt alıyorum. Sorun PES ve OBS arasındaki bir sorun galiba ama neden bilmiyorum.

Bu sorun bende de var. Sadece pes oyunlarında kasıyor. Kayıt ve yayında olmam gerekmiyor. OBS ekranında fps düşüşü gözle görülüyor. (2 ekranda) Ana ekranda pes 2021 i 250 300 fps le rahatça oynuyorum. PUBG steam, gta 5 gibi oyunlarda hiçbir problem olmuyor.

Bütün PES oyunların da aynı sorun var. Bende de eFootball da oldu bugün yan ekrana bakıyorum OBS de bir FPS düşüşü söz konusu kayda baktığımda da görüyorum ama çözümü yok gibi. Ekran kaydı, oyun yakalama hepsini denedim farketmiyor.

Bütün PES oyunların da aynı sorun var. Bende de eFootball da oldu bugün yan ekrana bakıyorum OBS de bir FPS düşüşü söz konusu kayda baktığımda da görüyorum ama çözümü yok gibi. Ekran kaydı, oyun yakalama hepsini denedim farketmiyor.
Hocam iki monitörün de hz hızları aynı olması lazım. Eğer oyun kaydı kasıyorsa, oyun fps ile obs fpsini aynı değer yapman lazım. Genelde oyunları 70 fps yapıyorum, obsde de 70 fps kayıt alıyorum

Hocam iki monitörün de Hz hızları aynı olması lazım. Eğer oyun kaydı kasıyorsa, oyun FPS ile OBS FPS'ini aynı değer yapman lazım. Genelde oyunları 70 FPS yapıyorum, OBS'de de 70 FPS kayıt alıyorum.

Çok sağ ol, oyun içi FPS değerlerine baktım 48 60 arası gidiyor bende gittim OBS'in FPS'ini 50'ye çektim düzeldi. Oyun bayağı sorunlu böyle kötü grafikli bir oyunun bilgisayarımı bu kadar zorlayacağını düşünmüyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı