OBS ile yayın açarken yaşanan kare kaybı

shaxef

Decapat
Daha fazla  
Selamlar son zamanlarda Kick üzerinde bir yayıncı olmaya karar verdim. OBS üzerinden yayın açarken aktif olarak kare kaybı yaşıyordum. İnternet üzerinden araştırdığım bilgiler dahilinde bunun DNS yüzünden olduğunu fark ettim. GoodbyeDPI Turkey kullanıyordum fakat kapattım. Buna rağmen kare kayıplarım asla düzelmedi.

Modemimin kendiliğinden bir DNS atadığını öğrendim (Tenda V300 v3.0) 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS'lerini veriyordu. Bunu kaldırmadan kare kaybı yaşamadan OBS ile yayın yapmak mümkün mü? Ya da nasıl kaldırabilirim?

Selamlar son zamanlarda Kick üzerinde bir yayıncı olmaya karar verdim. OBS üzerinden yayın açarken aktif olarak kare kaybı yaşıyordum. İnternet üzerinden araştırdığım bilgiler dahilinde bunun DNS yüzünden olduğunu fark ettim. GoodbyeDPI turkey kullanıyordum fakat kapattım. Buna rağmen kare kayıplarım asla düzelmedi.

Modemimin kendiliğinden bir DNS atadığını öğrendim (Tenda V300 v3.0) 8.8.8.8 8.8.4.4 DNS'lerini veriyordu. Bunu kaldırmadan kare kaybı yaşamadan OBS ile yayın yapmak mümkün mü? Ya da nasıl kaldırabilirim?

Sorunu modem değiştirerek çözdüm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-05 232740.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-05 232740.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı