Kick OBS ile yayın yaparken Kbps kırmızı oluyor

Biiko

Hectopat
Daha fazla  
Kick'te yayın açmayı denemek istedim internet hızım attığım ekran görüntüsünde mevcut. OBS ile yayın yapmaya çalıştığımda OBS'teki SS teki gibi Kbps red yanıyor ve oyunlarda hayli FPS düşmesi kalite azalması mevcut oluyor. Bunun kesin bir çözümü var mı? Ne yapmalıyım?

1764501605132.png

1764501697007.png

1764501844791.png

Sistem özellikleriniz nedir?
Nvidia gtx 1050 Ti , i5 4590 3.30ghz 16 gb ram win10 Kullanıyorum cs ve valoda 200 fps alıyorum. video kayıdı alırken hiç bir sorunum yok 1080p60fps video çekebiliyorum ama yayına geldiğimizde kalitem bazen iyi iken yayın fpsim rezalet halde.

Video kodlayıcıyı değiştirip dener misiniz?
x264 yaptım ve kickin önerdiği ayarlara geçtim kalite güzeleşsede fpsim daha rezalet oldu :(

Nvidia gtx 1050 Ti , i5 4590 3.30ghz 16 gb ram win10 Kullanıyorum cs ve valoda 200 fps alıyorum. video kayıdı alırken hiç bir sorunum yok 1080p60fps video çekebiliyorum ama yayına geldiğimizde kalitem bazen iyi iken yayın fpsim rezalet halde.

x264 yaptım ve kickin önerdiği ayarlara geçtim kalite güzeleşsede fpsim daha rezalet oldu :(
Hocam sistem özelliklerinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Aynı sorun bende de vardı internetim güzel fakat sistemim kötü olduğu için drop giriyordu. Yeni bilgisayar aldım yayınlarda öyle bir sorun olmadı daha.

Hocam sistem özelliklerinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Aynı sorun bende de vardı internetim güzel fakat sistemim kötü olduğu için drop giriyordu. Yeni bilgisayar aldım yayınlarda öyle bir sorun olmadı daha.
bütün obs ayarlarını en düşeğe çekip deneyeceğim sadece merakımdan denemek istemiştim yayıncılık hevesim yok yine de teşekkür ederim konuyla ilgilendiniz için :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı