Merhabalar, ben 1050 Ti ve i5 7400 kullanan bir kişiyim. OBS'te video çekerken kayıt kasıyor fakat ben oynarken oyun kasmıyor. Yani oyun değil, kayıt kasıyor. Sebebini bilen varsa yazabilir misiniz? 1 haftadır uğraşıyorum.
Bunu yazmak için girmiştim. Yayın haricinde Shadowplay çok rahat iş görecektir. (Yayın yapmayı hiç denemedim, belki yayın konusunda da iydir.) OBS ile uğraşmaya gerek yok.Hiç biri işe yaramazsa çözüm; Nvidia Shadowplay.
Hiç biri işe yaramazsa çözüm; Nvidia Shadowplay.
Teşekkür ederim , hemen ShadowPlay'i indirip deneyeceğim.Bunu yazmak için girmiştim. Yayın haricinde Shadowplay çok rahat iş görecektir. (Yayın yapmayı hiç denemedim, belki yayın konusunda da iydir.) OBS ile uğraşmaya gerek yok.
G4560+1050 Tİ ile sorunsuz,kasmadan video kaydı yapabiliyorum. Sorun RAM kaynaklı olabilir.Merhabalar, i5 çekirdek sayısının az olması ve kayıt seçeneğinin bir nevi render performansı olduğu için kayıt yapma konusunda sıkıntı yaşabilirsiniz.
Intel, 2018'den önceki tüm i serisi işlemcileri kendi eliyle mahvetti. Geçtiğimiz iki senede ortaya çıkan toplam 6 tane tasarım açığı yüzünden aslında dünya çapında işlemcilerini toplaması gerekiyordu ama tabi ki bir ülke kadar güçlü olan firma "biz bunu yazılımsal yamalarla hallederiz, rahat olun" dedi. Söz konusu yamalar bir hafta içinde hem Linux hem Mac hem de Windows için çıktılar. Ama bu yazılımlar, tüm bu açıklara karşı yapılan işlemleri sürekli gözden geçiriyorlar. Bu yüzden Intel'in iddiasıyla %3-5, gerçek rakamlarla %40'lara varan performans düşüşleri oldu.G4560+1050 Tİ ile sorunsuz,kasmadan video kaydı yapabiliyorum. Sorun RAM kaynaklı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.