Sorunun tam olarak neden kaynaklı olduğunu çözemedim. Fakat OBS kayıtta sorun var diye düşünüyorum. Battlefield 2042 videosu çekiyorum. Çekim sırasında normal tam ekran 16.9 video kaybettikten sonra açıyorum video ekranın ortasına yakınlaşmış oluyor. Düzeltemiyorum. Alt kısım gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Selamünaleyküm rahatsız ediyorum ses ayarlarını bozmuşum da ses çok az geliyor obsye nasıl düzeltebilirim? Mikrofonu kapatıp sadece oyun sesi istiyordum olmadı. Şimdi oyun sesi geliyor ama çok az. Yardimci olursanız çok sevinirim.
Selamünaleyküm rahatsız ediyorum ses ayarlarını bozmuşum da ses çok az geliyor OBS'ye nasıl düzeltebilirim? Mikrofonu kapatıp sadece oyun sesi istiyordum olmadı. Şimdi oyun sesi geliyor ama çok az. Yardimci olursanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 1923026
Merhabalar rahatsız ediyorum. Obs de oyundayken kayıtta olduğumu gösterecek bir işaret yok mu ? Biliyor musunuz. Örneğin bandicamı açıp oyuna girince fps gösterge paneli çıkıyor kayıtta değilken yeşil kayda başlayınca kırmızı oluyor bu obs de var mı ? Yardimci olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.
Merhaba rahatsız ediyorum. OBS de oyundayken kayıtta olduğumu gösterecek bir işaret yok mu? Biliyor musunuz? Örneğin Bandicam'ı açıp oyuna girince FPS gösterge paneli çıkıyor kayıtta değilken yeşil kayda başlayınca kırmızı oluyor bu OBS de var mı? Yardimci olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.