Çözüldü OBS kaydedilen videoyu tam ekran yapmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gentle boy

Centipat
Katılım
9 Şubat 2023
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorunun tam olarak neden kaynaklı olduğunu çözemedim. Fakat OBS kayıtta sorun var diye düşünüyorum. Battlefield 2042 videosu çekiyorum. Çekim sırasında normal tam ekran 16.9 video kaybettikten sonra açıyorum video ekranın ortasına yakınlaşmış oluyor. Düzeltemiyorum. Alt kısım gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Müsait olduğunuzda tam olarak nasıl yapacağımı anlatır mısınız?

Örnek bir resim atar mısınız sorunla kaynaklı?

1692457769662.png
OBS'de önizlemeye sağ tık yapıp görüntü boyutlarında sıfırla deyin. Öyle olması lazımdı şu an bilgisayarda değilim tam hatırlamıyorum.
 
Çözüm
Selamünaleyküm rahatsız ediyorum ses ayarlarını bozmuşum da ses çok az geliyor OBS'ye nasıl düzeltebilirim? Mikrofonu kapatıp sadece oyun sesi istiyordum olmadı. Şimdi oyun sesi geliyor ama çok az. Yardimci olursanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 1923026

Masaüstü sesi sona çekin. Mikrofonu kapatmak için ses ikonuna tıklamanız yeterli.
 
Masaüstü sesi sona çekin. Mikrofonu kapatmak için ses ikonuna tıklamanız yeterli.
Teşekkür ederim.

Masaüstü sesi sona çekin. Mikrofonu kapatmak için ses ikonuna tıklamanız yeterli.
Merhabalar rahatsız ediyorum. Obs de oyundayken kayıtta olduğumu gösterecek bir işaret yok mu ? Biliyor musunuz. Örneğin bandicamı açıp oyuna girince fps gösterge paneli çıkıyor kayıtta değilken yeşil kayda başlayınca kırmızı oluyor bu obs de var mı ? Yardimci olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Merhaba rahatsız ediyorum. OBS de oyundayken kayıtta olduğumu gösterecek bir işaret yok mu? Biliyor musunuz? Örneğin Bandicam'ı açıp oyuna girince FPS gösterge paneli çıkıyor kayıtta değilken yeşil kayda başlayınca kırmızı oluyor bu OBS de var mı? Yardimci olursanız çok sevinirim teşekkür ederim.

OBS'de Sol üst köşede bulunan ön İzlemenin altında Kayıt sekmesini seçin. Kayıt İndikatörü seçeneğini aktif edin.
Bunu dener misiniz?
 

Geri
Yukarı