OBS Kayıtlarında Donuksama

Limonata

Kilopat
Yer
Şordan
Daha fazla  
Meslek
Harita Mühendisi
Merhabalar. OBS ile oyun kayıtları alıyorum fakat oyunlarda çok rahat sorunsuz oynarken, aldığım kayıtlarda takılma olduğunu görüyorum ve bu beni rahatsız ediyor.

Ekipmanlarım:
  • Intel i5 6600k
  • 16GB 2*8 RAM (3200 MHz)
  • GTX 960 4GB ekran kartı
2 Adet ekranım var 1 tanesi ViewSonic 144Hz 1 ms (ana ekran) bir adet Samsung yan ekran. OBS yan ekranda açık şekilde kayıt alıyorum. Acaba ana ekranda simge durumunda iken mi kayıt almalıyım? Bunun performansa etkisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVENC seçili değilse seçip kontrol edin. İnternet hızı ve ekran kartı sürücülerinizin güncelliğini de kontrol edin.
Merhabalar, yeni güncelleme ile New Nvidia özelliği geldi fakat benim ekran kartı 1050 Tİ bu özellik mi yoksa eski Nvidia mı kullanmak mantıklı sizce?

Verilen değerlere göre daha hızlı olduğunu gösteriyor. Güncellik çoğu zaman iyidir güncel olanı kullanın.

Çok teşekkür ederim. OBS'de anahtar kare aralığı, ön tanımlı ve profil ayarları var. En mantıklı seçim sizce hangisi olmalı? 2.8 upload hızım var. Bugün 480p 1400 bitrate de kırmızı uyarı çıktı ve kare atlaması oldu. Fakat dün; 1900 bit 648p çok akıcı yayın yapabildim. Bir sorun var fakat ince ayarlar ile çözebilirsem ne mutlu.

Diğer ayarlar ile ilgili tam bilgim yok. Kullanmadığım için kesin bir şey diyemem. Ancak internet hızı tanımı vb. için Speedtest sonucunu. Ayarlar bölümündeki ekran görüntülerini paylaşırsan ona göre yönlendireyim bilgim dahilinde.

Buyrun hocam.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    44 KB · Görüntüleme: 96
  • 2.JPG
    2.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 80
  • 3.JPG
    3.JPG
    61,4 KB · Görüntüleme: 92
  • 5.JPG
    5.JPG
    13 KB · Görüntüleme: 85
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı