dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Kayıta başladığım zaman gayet güzel bir şekilde oyunumu oynayabiliyorum ama video da izlerken video çok donuyor. Bunun sebebi nedir?
Kayıta başladığım zaman gayet güzel bir şekilde oyunumu oynayabiliyorum ama video da izlerken video çok donuyor. Bunun sebebi nedir?
Çözüm dwarekithx 27 Kasım 2023 tuzefx dedi: Bit hızını düşürün tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam arttırdığım zaman düzelmişti sanırım bir de ayar yapmıştım FPS de yükselttim hiç donmuyordu sadece çok akıcı değil gibiydi o yüzden D3dgear ile aynı ayarlarda çekiyorum akıcı ve donmuyor.
tuzefx dedi: Bit hızını düşürün tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam arttırdığım zaman düzelmişti sanırım bir de ayar yapmıştım FPS de yükselttim hiç donmuyordu sadece çok akıcı değil gibiydi o yüzden D3dgear ile aynı ayarlarda çekiyorum akıcı ve donmuyor.
KS KS dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #11 tuzefx dedi: Hocam arttırdığınız zaman düzeldiyse çok fazla düşük yapmışsınız hızı. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim düşük diye öyle yapmıştım Artı 0 Eksi
tuzefx dedi: Hocam arttırdığınız zaman düzeldiyse çok fazla düşük yapmışsınız hızı. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemim düşük diye öyle yapmıştım