okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 6 Mart 2023 #1 OBS Studio açılmıyor? Tıklamama rağmen her hangi bir tepki vermiyor. Bir hata filan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ubuntu kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 6 Mart 2023
OBS Studio açılmıyor? Tıklamama rağmen her hangi bir tepki vermiyor. Bir hata filan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ubuntu kullanıyorum bu arada. Şimdiden teşekkürler.
TylerrDurden Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 244 Çözümler 2 Yer Lou's Bar Daha fazla Sistem Özellikleri tam bir makine Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #2 okaykaya dedi: OBS Studio açılmıyor? Tıklamama rağmen herhangi bir tepki vermiyor. Bir hata filan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bir görev yöneticisine bakın orada çalışıyorsa görevi sonlandıra basın olmadıysa PC'yi yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
okaykaya dedi: OBS Studio açılmıyor? Tıklamama rağmen herhangi bir tepki vermiyor. Bir hata filan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam bir görev yöneticisine bakın orada çalışıyorsa görevi sonlandıra basın olmadıysa PC'yi yeniden başlatın.
KS KS okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 6 Mart 2023 #3 TylerrDurden dedi: Hocam bir görev yöneticisine bakın orada çalışıyorsa görevi sonlandıra basın olmadıysa PC'yi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kullanmıyorum. Linux kullanıyorum. Konu'yu Linux bölümüne yazmıştım ama Moderatörler "Diğer yazılımlara" taşımışlar. Artı 0 Eksi
TylerrDurden dedi: Hocam bir görev yöneticisine bakın orada çalışıyorsa görevi sonlandıra basın olmadıysa PC'yi yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows kullanmıyorum. Linux kullanıyorum. Konu'yu Linux bölümüne yazmıştım ama Moderatörler "Diğer yazılımlara" taşımışlar.
TylerrDurden Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 244 Çözümler 2 Yer Lou's Bar Daha fazla Sistem Özellikleri tam bir makine Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 okaykaya dedi: Hocam Windows kullanmıyorum. Linux kullanıyorum. Konu'yu Linux bölümüne yazmıştım ama moderatörler "diğer yazılımlara" taşımışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux'u bilmiyorum kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
okaykaya dedi: Hocam Windows kullanmıyorum. Linux kullanıyorum. Konu'yu Linux bölümüne yazmıştım ama moderatörler "diğer yazılımlara" taşımışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam Linux'u bilmiyorum kusura bakmayın.