Çözüldü OBS Studio Discord sesini nasıl kapatırım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

paĞDaş

Centipat
Arkadaşlar ben gameplay videoları çekiyorum videolarda kendi sesimi kapatıyorum ancak Discord'un sesi geliyor. Bunu OBS'ten kapatabilir miyim?

Çözüm
Yani dediğini yapmak için bir uygulama ile farklı bir ses kanalı oluşturup ondan sesi kapatıp normal ses kanalından ise sana ses gelmesini sağla demek istedim.
Kapatırsın ama nereden geliyor bu yahu aynısı YouTube'da da oldu neden bilmiyorum ama herkes ünlü olma derdinde.

Neyse konumuza dönelim ses karıştırıcısından discordunkini kısabilirsin.

Artı -1 Eksi
Olmuyor öle olmaz onun için xsplıit OBS karışık kullanman hatta bazı ses Drive'ları kullanman gerekebilir.

Artı -1 Eksi
Yani dediğini yapmak için bir uygulama ile farklı bir ses kanalı oluşturup ondan sesi kapatıp normal ses kanalından ise sana ses gelmesini sağla demek istedim.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Dostum OBS kaynaklar bölümünden ses çıkış aygıtını kaldır öyle hatırlıyorum. PC olmayınca 2 gun sonra gelecek yardım ederım anca.

O zaman direkt oyununda sesi gidiyor neyse telefonuma falan indireyim Discord'u en azından oyunun sesi gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…