OBS Studio ile çekilen videolar kasıyor

611678

Decapat
Herkese merhaba. OBS üzerinden monitörümün çözünürlüğü olan 1080p çözünürlüğü seçip, ekran kartını kullandırarak, 12000 bit kalitede 60 FPS ekran yenilemede 1 saatin 6-7 dakika üzerinde bir video kaydı yaptım. Kayıt ettiğim şey MEmu play emülatörü üzerinden 720p ve 60FPS olan bir mobil oyundu. 67 dakika sonucunda kaydı bitirip izlemeye geçtiğimde hayal kırıklığına uğradım çünkü video kare kareydi, kasıyordu ve donuyordu. Ancak seste sorun yoktu. Bu videoyu onarmak için CapCut programı üzerinden videonun kalitesini 720p, bitrateini düşük, ve FPS seçeneğini 25 yapıp videoda başka değişiklik yapmadan render ettirdim. Ancak düzelen bir şey olmadı. Simdi size sormak istedim bu elimdeki 1 saatin üzerindeki videoyu kurtarma şansım var mı? Acaba hiçbir yöntem yok mu? Kalite ve FPS ile ilgili bir sorun yok yeter ki kayıttaki bu sorunu çözeyim. Bunun sebebi ekran kartı üzerinden kayıt yapmam mi? Veya da ayarlar mı? Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yanlış ifade etmişim. Bit değil ancak başka bir değer. Çözüm öneriniz var mı?

Hangi değer? Eğer bit gibi bir değerse yükseltin video kasmasının başka temel bir sebebi yok (Ayarlarınız doğruysa.) Ek olarak ekran kartınız NVIDIA ise GeForce Experience kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı