H highreaction4 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Merhaba sorun başlıktaki gibi Minecraft videosu çektim ama video ilerlemiyor sadece ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da 1. saniyeden sonra aslında Minecraft'da hareket ediyorum ama görüntüyü işlemiyor sadece ses var.
Merhaba sorun başlıktaki gibi Minecraft videosu çektim ama video ilerlemiyor sadece ses geliyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video da 1. saniyeden sonra aslında Minecraft'da hareket ediyorum ama görüntüyü işlemiyor sadece ses var.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 3 Nisan 2022 #2 OBS'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Artı -1 Eksi
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #3 Tam ekran veya pencereli modda eklemeyi denedin mi? Oyunu OBS'den oyun penceresi veya pencere yakalama olarak denedin mi? Artı 0 Eksi
Tam ekran veya pencereli modda eklemeyi denedin mi? Oyunu OBS'den oyun penceresi veya pencere yakalama olarak denedin mi?
KS KS H highreaction4 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #4 Ryse dedi: Tam ekran veya pencereli modda eklemeyi denedin mi? Oyunu OBS'den oyun penceresi veya pencere yakalama olarak denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor Artı 0 Eksi
Ryse dedi: Tam ekran veya pencereli modda eklemeyi denedin mi? Oyunu OBS'den oyun penceresi veya pencere yakalama olarak denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #5 highreaction4 dedi: denedim olmuyor Genişletmek için tıkla... Ekran olarak seçersen görüyor mu ? Artı 0 Eksi
KS KS H highreaction4 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #6 VIN dedi: OBS'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim ve olmuyor Ryse dedi: Ryse dedi: Ekran olarak seçersen görüyor mu ? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... olmuyo Son düzenleme: 3 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
VIN dedi: OBS'i yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim ve olmuyor Ryse dedi: Ryse dedi: Ekran olarak seçersen görüyor mu ? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... olmuyo
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #7 Laptop mu ? Öyleyse şunu dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Laptop mu ? Öyleyse şunu dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS H highreaction4 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #8 Ryse dedi: Laptop mu? Öyleyse şunu dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu ama tam ekrana geçince yine aynı sorun ortaya çıkıyor Artı 0 Eksi
Ryse dedi: Laptop mu? Öyleyse şunu dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oldu ama tam ekrana geçince yine aynı sorun ortaya çıkıyor