metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 CS:GO açık olmasına rağmen pencere yakalamada gözükmüyor, -untrusted -allow_third_party_software kodlarını kullanıyorum.
CS:GO açık olmasına rağmen pencere yakalamada gözükmüyor, -untrusted -allow_third_party_software kodlarını kullanıyorum.
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 23 Haziran 2021 #2 "Pencere yakalama" ile değil "Oyun yakalama" ile CSGO'yu seçin. Sorununuz çözülecektir . Artı 0 Eksi
KS KS metinz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 arda662 dedi: "Pencere yakalama" ile değil "oyun yakalama" ile CS:GO'yu seçin. Sorununuz çözülecektir . Genişletmek için tıkla... Öyle de siyah ekran sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
arda662 dedi: "Pencere yakalama" ile değil "oyun yakalama" ile CS:GO'yu seçin. Sorununuz çözülecektir . Genişletmek için tıkla... Öyle de siyah ekran sorunu yaşıyorum.
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 23 Haziran 2021 #4 metinz dedi: Öyle de siyah ekran sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... CSGO'ya dönünce görüntü gelmesi lazım. Siyah ekran olarak da gözükse test amaçlı bir kayıt başlatın sonra CSGO'ya girip 10-15 saniye bekleyin sonra OBS'ten kaydı kapatıp bir kontrol edin. Artı 0 Eksi
metinz dedi: Öyle de siyah ekran sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... CSGO'ya dönünce görüntü gelmesi lazım. Siyah ekran olarak da gözükse test amaçlı bir kayıt başlatın sonra CSGO'ya girip 10-15 saniye bekleyin sonra OBS'ten kaydı kapatıp bir kontrol edin.