Çözüldü OBS Studio siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fikotakya

Hectopat
Merhaba bende 840M ve HD4000 var i5 4210U işlemci var ama OBS giriyorum diğer bilgisayarım AMD onla sıkıntı yaşamadan video kaydediyorum kötü bir bilgisayar diğerinden ama ekran kaydettiğim zaman 20 FPS düşüyor kötü sistemimde iyi sistemde ise 40 FPS düşüyor aynı ayarlarda 840M bilgisayarımda işlemci ile kayıt yapabiliyorum o yüzden videoda donmalar ve oyunda FPS düşmesine neden oluyor ekran kartında ise siyah ekran sorunu veriyor bu arada işlemci diyorum ama işlemciyi seçtiğim zaman HD4000 üzerinden kayıt yapıyor delirmek üzereyim bıktım yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
  • Öncelikle Windows+S yapmalısın ve arama çubuğunu açmalısın.
  • Arama çubuğuna grafik ayarları yaz ve grafik ayarlarını aç.
  • Orada gördüğün göz at butonuna bas ve OBS Studio nerede kurulu ise o dosyayı aç.
  • Muhtemelen arttırmadı isen C dosyasında kuruludur. Kurulu olduğu dosyaya girdiğinde orada program files dosyasını göreceksin. O dosyaya çift tıkla ve aç.
  • Oradan alfabetik sıraya göre OBS Studio'yu bul ve tekrar çift tıkla.
  • Oradan bin dosyasını aç ve bilgisayarın 32 Bit ise 32 biti; 64 Bit ise 64 biti seç.
  • Orada OBS Studio'yu göreceksin ve OBS Studio'nun üstüne çift tıkla.
  • Alttaki ekle seçeneğine tıkla ve OBS Studio'nun altındaki seçenekler kısmına tıkla.
  • Güç tasarrufunu seç ve kapat orayı.
  • OBS Studio'ya girdiğinde ekranın siyah olmayacak.

Saygılarla.
Mert.
  • Öncelikle Windows+S yapmalısın ve arama çubuğunu açmalısın.
  • Arama çubuğuna grafik ayarları yaz ve grafik ayarlarını aç.
  • Orada gördüğün göz at butonuna bas ve OBS Studio nerede kurulu ise o dosyayı aç.
  • Muhtemelen arttırmadı isen C dosyasında kuruludur. Kurulu olduğu dosyaya girdiğinde orada program files dosyasını göreceksin. O dosyaya çift tıkla ve aç.
  • Oradan alfabetik sıraya göre OBS Studio'yu bul ve tekrar çift tıkla.
  • Oradan bin dosyasını aç ve bilgisayarın 32 Bit ise 32 biti; 64 Bit ise 64 biti seç.
  • Orada OBS Studio'yu göreceksin ve OBS Studio'nun üstüne çift tıkla.
  • Alttaki ekle seçeneğine tıkla ve OBS Studio'nun altındaki seçenekler kısmına tıkla.
  • Güç tasarrufunu seç ve kapat orayı.
  • OBS Studio'ya girdiğinde ekranın siyah olmayacak.

Saygılarla.
Mert.

Çözüm
Öncelikle Windows+s yapmalısın ve arama çubuğunu açmalısın ve arama çubuğuna grafik ayarları yaz ve grafik ayarlarını aç ve orada gördüğün göz at butonuna bas ve OBS Studio nerede kurulu ise o dosyayı aç muhtemelen arttırmadı isen C dosyasında kuruludur ve kurulu olduğu dosyaya girdiğinde orada program files dosyasını göreceksin o dosyaya çift tıkla ve aç ve oradan alfabetik sıraya göre OBS Studio'yu bul ve tekrar çift tıkla ve oradan bin dosyasını aç ve bilgisayarın 32 Bit ise 32 biti 64 Bit ise 64 biti seç ve orada OBS Studio'yu göreceksin ve OBS Studio'nun üstüne çift tıkla ve alttaki ekle seçeneğine tıkla ve OBS Studio'nun altındaki seçenekler kısmına tıkla ve güç tasarrufunu seç ve kapat orayı ve OBS studioya girdiğinde ekranın siyah olmayacak.

Saygılarla.
Mert.

Teşekkürler oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı