OBS takılma sorunu

EntropicDeath

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Sürekli soul oyunları oynadığım için, Dark Souls gibi geçtiğim günlerde neden yayın yapmayım, eğlenceli vakit geçirmeyim, oynadığım oyunları paylaşmayım diye düşündüm ve OBS ile Twitch'de yayın yapma kararı aldım.
Bütün ayarlarımı teker teker denedım ve en uygun sonuca ulaştım fakat bazı sorunlar yaşıyorum yardımlarını bekliyorum.
İlk olarak Steam'den offline olarak oynayacağım Dark Souls 3 oyununu(multiplayer'a girmeden) Twitch'de yayın yapmak istiyorum upload hızım 1MB ve download hızım ise 20 MB'dir ve ayrıca Türk Telekom fiber kullanıcısıyım daireye kadar.
Yaşadığım sorunlardan ilki oyunu oynarken takılma olmuyor fakat Twitch'den izlerken ara ara takılmalar yaşıyorum. Offline oyun oynamamın upload hızını kazanmamda bana artı sağlayacağını düşündüğüm için mutluyum League of Legends, CoD gibi multiplayer oyunlara nazaran. Bir laptop kullanıcısıyım ve özellerini aşağıda paylaştım;
Ek olarak wifi den bağlanıyorum daha stabil bir bağlantı için Lan'a geçebilirim duruma göre.
  • Intel Core i7-7700HQ 2.80 GHz.
  • Bellek kapasitesi 16 GB, tipi DDR4 2400MHz.
  • Ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
  • Disk kapasitesi 2TB-256 GB SSD.
OBS ayarlarım ise şu şekildedir;

obs111111.png
obs333333.png
obs2222222.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı