OBS Texture Map Filed hatası

ali ahmet1

Kilopat
Makaleler
2
Open Broadcaster Software (OBS) ile yayın yapmaya çalışıyorum ama 5-10 dakika sonra aşağıdaki hatayı veriyor. Ek olarak sadece follower alert kurdum. Hatanın çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin, teşekkürler.

Open Broadcaster Software.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu program ile yayın yapıyorum ara sıra hiç daha çökmeler olmadı işini çokta güzel yapıyor. Bilgisayarınızda bulunan bir program programı etkiliyor olabilir. Bir de dediğiniz follower alert'ı kaldırıp tekrar deneyin bakalım çözülecek mi?

Ben bu program ile yayın yapıyorum ara sıra hiç daha çökmeler olmadı işini çokta güzel yapıyor.Bilgisayarınızda bulunan bir program programı etkiliyor olabilir.Birde dediğiniz follower alert'ı kaldırıp tekrar deneyin bakalım çözülecekmi.

Peki follower alert kaldırılmadan bir çözüm bulunabilir mi?

Recep Abi hayır hiçbir oyunda sıkıntı yaşamıyorum. Assassin's creed 4 Black Flag, Battlefield 4 ve 3'ü ve League Of Legends vb. oyunları sıkıntısızca oynuyorum. Battlefield 3 multiplayer da oynuyorum ama hiçbir sorunum yok.
Programa eklediğiniz plugin sorun çıkartıyor olabilir.Onu kaldırmayı denedinizmi ? Eğer deneyiseniz hala çözülmediyse bilgisayarınıza format atın.Aklıma bunlar geldi.Çünkü bende o program hiçbir sorun çıkarmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı