CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #1 OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2023
OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #2 CR4SHER dedi: OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Eki Görüntüle 1812945 Eki Görüntüle 1812944 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kalite için x264 daha iyi ama kayıtta işlemciyi kullanacağınıda belirtmekte fayda var. Bende %5 yada 6 kullanıyordu.
CR4SHER dedi: OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Eki Görüntüle 1812945 Eki Görüntüle 1812944 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... kalite için x264 daha iyi ama kayıtta işlemciyi kullanacağınıda belirtmekte fayda var. Bende %5 yada 6 kullanıyordu.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.494 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 9 Haziran 2023 #3 CR4SHER dedi: OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Eki Görüntüle 1812945 Eki Görüntüle 1812944 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En iyi kalite için Nvidia Experience üzerinden kayıt almanı öneririm. Hem CPU/GPU kullanmıyor yani PC yi hiç yormuyor, hem de kalitesi 10/10
CR4SHER dedi: OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Eki Görüntüle 1812945 Eki Görüntüle 1812944 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... En iyi kalite için Nvidia Experience üzerinden kayıt almanı öneririm. Hem CPU/GPU kullanmıyor yani PC yi hiç yormuyor, hem de kalitesi 10/10
M MgamerXX Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 CR4SHER dedi: OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Eki Görüntüle 1812945 Eki Görüntüle 1812944 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Capture screen recorder HD kayıt alıyordu en son kullandığımda hocam. Onu denemelisiniz.
CR4SHER dedi: OBS üzerinden Valorant kayıtları alıyorum ancak istediğim kalitede olmuyor. Ayarlarım şu şekilde. Eki Görüntüle 1812945 Eki Görüntüle 1812944 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Capture screen recorder HD kayıt alıyordu en son kullandığımda hocam. Onu denemelisiniz.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 9 Haziran 2023 #5 Kaç bitrate kayıt alıyorsun ve hangi codecte?
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #6 MiniRayss02 dedi: En iyi kalite için Nvidia Experience üzerinden kayıt almanı öneririm. Hem CPU/GPU kullanmıyor yani PC yi hiç yormuyor, hem de kalitesi 10/10 Genişletmek için tıkla... Hocam onun ayarlarını bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz ? 264523 dedi: Kaç bitrate kayıt alıyorsun ve hangi codecte? Genişletmek için tıkla... Yukarıda berlirttiklerim dışında nereden bakabilirim istediğinize.
MiniRayss02 dedi: En iyi kalite için Nvidia Experience üzerinden kayıt almanı öneririm. Hem CPU/GPU kullanmıyor yani PC yi hiç yormuyor, hem de kalitesi 10/10 Genişletmek için tıkla... Hocam onun ayarlarını bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz ? 264523 dedi: Kaç bitrate kayıt alıyorsun ve hangi codecte? Genişletmek için tıkla... Yukarıda berlirttiklerim dışında nereden bakabilirim istediğinize.
Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #7 CR4SHER dedi: Hocam onun ayarlarını bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz ? Yukarıda berlirttiklerim dışında nereden bakabilirim istediğinize. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapamadın? ALT + Z ye bas açılır. ShadowPlayde NVENC H.264 kullanıyor. Çok fark göreceğinizi sanmam. OBS e NVIDIA destek veriyor.
CR4SHER dedi: Hocam onun ayarlarını bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz ? Yukarıda berlirttiklerim dışında nereden bakabilirim istediğinize. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapamadın? ALT + Z ye bas açılır. ShadowPlayde NVENC H.264 kullanıyor. Çok fark göreceğinizi sanmam. OBS e NVIDIA destek veriyor.
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #8 Emir Baltaş dedi: Nasıl yapamadın? ALT + Z ye bas açılır. ShadowPlayde NVENC H.264 kullanıyor. Çok fark göreceğinizi sanmam. OBS e NVIDIA destek veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayarlarda ancak net değil.
Emir Baltaş dedi: Nasıl yapamadın? ALT + Z ye bas açılır. ShadowPlayde NVENC H.264 kullanıyor. Çok fark göreceğinizi sanmam. OBS e NVIDIA destek veriyor. Genişletmek için tıkla... Bu ayarlarda ancak net değil.
Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Haziran 2023 #9 CR4SHER dedi: Eki Görüntüle 1812983 Bu ayarlarda ancak net değil. Genişletmek için tıkla... Beni neden dinlemiyorsun?
CR4SHER dedi: Eki Görüntüle 1812983 Bu ayarlarda ancak net değil. Genişletmek için tıkla... Beni neden dinlemiyorsun?
CR4SHER Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #10 Emir Baltaş dedi: Beni neden dinlemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediğinizi anlayamadım OBS daha iyi mi demek istediniz. Eğer öyle ise ayarlarda nasıl bir değişiklik yapmamı önerirsiniz?
Emir Baltaş dedi: Beni neden dinlemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediğinizi anlayamadım OBS daha iyi mi demek istediniz. Eğer öyle ise ayarlarda nasıl bir değişiklik yapmamı önerirsiniz?