OBS üzerinde Valorant yayını açılamıyor

xepadd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar OBS'e veya Streamlabs'a Valorant'ı ekleyince oyun çöküyor, siyah ekran kalıyor donuyor takılıyor, neden oluyor?

Sebebini bilmiyorum lakin ben de daha önce yayın yaptığımdan ve zamanında çift platform için kullandığım geçiş anahtara sahip olan restream'i kullanmıştım. Ve hatta geçenlerde OBS ile yayın yapmak istediğimde ve internetimin de 1 Gbit olduğu halde nedense bant genişliğini fazla verdiğim halde sağlıklı bir yayın yapamıyordum ve aklıma restream geldi.

Restream. IO, canlı yayınları birden fazla platformda aynı anda yayınlamaya olanak tanıyan bir web tabanlı hizmettir.

Özellikleri:

• Çoklu platform desteği: Facebook, YouTube, Twitch, LinkedIn, Twitter gibi platformlarda yayın yapma imkanı.
  • Yayın özelleştirme: Kanal logosunu ve arka planı değiştirme, hazır fon müzikleri ekleme. 1
  • Yayın kalitesi: Çözünürlük ayarı, gürültü engelleme, mikrofon ve kamera ayarları gibi özelliklerle yayın kalitesini artırma.
  • Otomatik kayıt: Canlı yayınları otomatik olarak kaydetme ve tekrar izleme imkanı. 1
  • Chat bot ve yönetim paneli: İzleyicilerle etkileşim kurma ve yönetimi kolaylaştırma. 15
Kullanım: Restream. IO'ya ücretsiz olarak kaydolup, OBS üzerinden tek bir yayın çıkışı vererek birden fazla platformda eş zamanlı yayın yapılabilir.

Şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Çözüm bulamazsanız bir deneyin derim. İlla birden fazla platform açmanıza da gerek yok. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı