OBS video kaydından sonra siyah ekran problemi

MustafaDrn

Picopat
Daha fazla  
Oyun oynarken videolarımı OBS ile kayıt ediyorum. OBS'nin çıkış ayarlarında kayıpsız kalite, çok yüksek dosya boyutu diye bir ayar gördüm ve uyguladım. Faka videoyu kayıt ettikten sonra hiçbir türlü açılmıyor ses geliyor. Fakat ekran hep siyah. Bunun çözümünü bilern var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun hardware acceleration'dan kaynaklanıyor. OBS'i kullanırken Pencere yakalama modunda değil Oyun yakalama modunda kullanın ve OBS'i yönetici modunda çalıştırın.
Ayarlardan arama kısmına oyun modu yazın ve oyun modunu kapatın. Yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Üstte anlattığım şekillerde.
Ekran görüntüsü 2021-03-04 180125.png

Sorun hardware acceleration'dan kaynaklanıyor. OBS'i kullanırken pencere yakalama modunda değil oyun yakalama modunda kullanın ve OBS'i yönetici modunda çalıştırın.
Ayarlardan arama kısmına oyun modu yazın ve oyun modunu kapatın. Yeniden başlatın ve tekrar deneyin. Üstte anlattığım şekillerde.
Eki Görüntüle 906515

Sorunun bunla ilgili olduğunu duşunmuyorum çunku videoyu kaydettikten sonra açınca siyah ekran aliyorum ayrica oyun yakalama modunu açınca oyun cokuyor.

Eeğr oyununuz tam ekran modundaysa Game Mode kullanmalısınız. Hata vermesi de şunlardan dolayı olabilir-> Wiki - Known Conflicts | OBS
Arkaplanda çalışan bu uygulamalardan varsa kapatıp deneyin.
CSGO kaydediyorsanız Untrusted modda çalıştırmayı deneyin bir de.
Sorunun çözülmesini istiyorsanız söylediklerimi en azından denemenizi tavsiye ederim.
Yine aynı şekilde CSGO game capture modda kaydedilmesine izin vermiyor. Oyunu pencereye alıp pencereli kayıt deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı