OBS'de ayarlarım nasıl olmalı?

EgemenB.

Centipat
Daha fazla  
4 Mbps bir uploadla yayın yapmak istiyorum ancak OBS'de yayın açınca sağ altta gözüken Bit hızım çok düşük. 2000 bitrate gibi düşük bir değer versemde sürekli Bit hızım düşük gösteriyor. Kaç gündür yazıyorum kimse yardım etmiyor.
Bilgisayar özelliklerim:
Anakart MSI B450M-A PRO Max.
Ekran kartı ASUS RX570 ROG STRIX 4 GB.
Bellek (2x8) Adata 3000 MHz DDR4.
İşlemci Ryzen 5 2600 3, 9 GHz.
SSD 256 GB lexar.
HDD 1 TB Seagate 7200 RPM.

Sorununuzu düzgün bir Türkçe ile yazmamışsınız. 2000 bitrate evet düşük bitrate burada sorunuz 2000 bitrate in düşük olması, yükseltmek istemeniz mi yoksa 2000 bitrate vermenize rağmen "drop" yaşamanız mı?

Eğer hali hazırda yayın açma imkanınız var ise veya ney yapıyorsanız artık, bol bol deneme yayınları yapın. Atıyorum 2500 bitrate verip 15 dakika yayın açın ve daha sonra o yayının geçmişini izleyin ya da yayını açıp alttan kontrol edin sürekli ve anlık düzenlemeler yapın.

Sorununuzu düzgün bir Türkçe ile yazmamışsınız. 2000 bitrate evet düşük bitrate burada sorunuz 2000 bitrate in düşük olması, yükseltmek istemeniz mi yoksa 2000 bitrate vermenize rağmen "drop" yaşamanız mı?
4mbit upload'a göre 2000mbit gibi düşük bir değer verse de OBS'in sağ alt kısmında gözüken upload ekranında daha da 2000mbit'ten de düşük çıkış olduğunu söylüyor arkadaş.

Sıkıntım internetimin yetmesi ama OBS'e gelen Bit hızının çok yavaş olması. Gerçekten.
Çok düşük 500'lere kadar düşüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı