OBS'de CS:GO yayını açılmıyor

Metehan59

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam OBS'den CS:GO yayını açiyorum fakat OBS'de siyah ekran oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Baktım biraz ama hepsi ekran yakalama şekilde yapın vb diyor. Bu biraz sıkıntı benim adıma. Alt Tab atan birisiyim o yüzden sadace oyun yakalama da olmasi gerekiyor. Çözümü nedir bilen var mi?

Ekran yakalama kısmından görüntü verebilirsin, oyun yakalama kısmından görüntü alamazsın.

Nasıl yani anlamadım ben diğer oyunlarda valonrat FiveM gibi şeylerde oyun yakalama diyor beli bir pencere yaka diyorum direk alıgıyor reis ama senin dediğini anlamadım.

CS:GO diye bir oyun olmadığı için olabilir CS2'de açmayı dene.
kral zaten eski adı csgo olduğu ben csgo deidm obs cs 2 yazıyor yani onda sorun yok :D

Nasıl yani anlamadım ben diğer oyunlarda valonrat FiveM gibi şeylerde oyun yakalama diyor beli bir pencere yaka diyorum direk alıgıyor reis ama senin dediğini anlamadım.

Kral zaten eski adı CS:GO olduğu ben CS:GO deidm OBS CS 2 yazıyor yani onda sorun yok :D

Reis CS2 yani Valve. OBS´ye izin vermiyor. Sadece "Ekran yakalama" ile görüntü alabilirsin.

Ya da CS2 başlatma seçeneklerinden 3.parti yazılımlarına izin ver yapman gerekiyor. Ancak bu OBS için işe yarıyor mu bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı