OBS'de Valorant Alt + Tab sırasında siyah ekran hatası

miyawisu

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia RTX 4070
İşlemci
i9 13980hx
Yayin yaparken OBS oyun yakalama kullanıyorum Valorant oynarken, Alt Tab attigim zaman oyun siyah ekranda kalıyor OBS'te. Bunun çözümü nedir?

Yayin yaparken OBS oyun yakalama kullanıyorum Valorant oynarken, Alt Tab attigim zaman oyun siyah ekranda kalıyor OBS'te. Bunun çözümü nedir?
Oyun tam ekranda açtığın için olmuyor olabilir. Pencereli modda denersen belki düzelebilir.

Nedeni hakkında bir bilgim yok ama geçiş animasyonu verebilirsin Alt Tab atacağın sırada eğer bu tur animasyonlar tasarımlar lazım olursa yardımcı olabilirim.

Oyun tam ekranda açtığın için olmuyor olabilir. Pencereli modda denersen belki düzelebilir.

Pencereli modda Valorant gozukmuyor, tam ekran oynuyorum ve monitor 17.3 inc oldugu icin tam ekran oynamak zorundayim pencereli tam ekran secemem yani yoksa saçma sapan oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…