Geçti mi? Aynı şeyleri bende yaşadım

Merhaba Allah'a şükür kurtuldum ancak ilaç kullanarak. Bu ay içerisinde ilacımı kestim çok rahatım.
Hocam süreci anlatır mısınız? Bunu bi blog yazısı olarak da yapabilirsiniz veya buraya da yazabilirsiniz.

Değil mi? Aynı çözümü ben de arıyorm+ DEHB + OBF'm var. Patlıyorum resmen. Elim insan eline değdiğinde hemen gidip yıkıyorum. Bir şeyi yaptığım halde tereddüt ediyorum. Ani duygu değişimleri, ani düşünceler. Sürekli hareketlilik, hiperaktivite. Benim beynimde konuşan seste küfür ediyor dini şeylere. Çok garip. Bu yaşadıklarımı 13 yaşımda yaşıyorum ve çok ağır geliyor bana.

Hocam süreci anlatır mısınız? Bunu bir blog yazısı olarak da yapabilirsiniz veya buraya da yazabilirsiniz.

Bu durum 10 yaşımdayken başladı 6 yıl boyunca devam etti. Artık normal bir yaşantım kalmamıştı etrafımdaki eşyalara ve kendime zarar veriyordum. Bunu aileme söylemeye korktum sadece en yakın arkadaşıma söyleyebiliyordum bana yardımcı olmaya çalışıyordu işede yarıyordu. Kendime vakit ayıramıyordum hayatdan soğumuş kötü kötü şeyler düşünüyordum. Kendime bir zarar vereceğim diye korkuyordum. Vücudum artık dayanamıyordu ellerim sık yıkamakdan dolayı kupluru ve kanıyordu. 15 yaşıma grldiğimde artık aileme söylemeye cesaretimi topladım. İlk olarak birkaç hastaneye gitdim ilaç kullandım bir işe yaramadı. En son psikologa gitmeye karar verdim bir süre boyunca işe yaradı ancak tekrar başladı. Ailemede sıkıntı veriyordum maddi durum olarak psikolog hocamın yardımıyla. Bir psikiyatriye başvurdum 1 saat konuşuyor hem ilaç yazıyor dertlerimi dinleyip aktiviteler yapıyorduk. Psikiloga 1 yıl boyunca devam etmiştim ancak her ikisini de maddi olarak devam ettiremeyeceğim için psikologdan fayda görmediğim için daha gitmedim hocamın önerdiği psikiyatri doktoruyla devam ettim 1 yıl boyunca çok işe yaradı hem ilaç kullanıp hem sohbet esip dertlerimi dinlemesi çok hoşuma gitmişti yavaş yavaş bu durumdan kurtulmaya başladım artıl hayatdan huzur duyuyordum hiçbir derdim kalmamıştı şu an 18 yaşındayım kurtulduğumdan beri 1 yıl boyunca hayatım çok değişti açıkçası anlayacağınız. Hastanedeki psikiyatriler veya psikologşar yerine başka bir yerde yani psikiyatrinin iş yeri anlayacağınız oraya gidin. Hastaneler işe yaramayackdır sizin derdini dinlemeyecektir. Hem sohbet edip hem ilaç yazıp derdinizi dinleyebilecek güvenilir bir psikiyatri hocası bulun çok işe yarayacaktır tabii bu durum sadece ilaçlarlada hallolabilecek bir durum değil size de bağlı. 1. kural kafanızdakileri takmayacaksınız kendinize diyeceksiniz ki bu benim ağzımdan çıkan bir şey değil bu bir vesvese beyniniz istediğini desin. Bir hoca vardı beyniniz sizin sorumluluğunuzda değildir desikleri şeyler ağzınızdan çıkmamıştır bu günaha girmemektedir demişti. El yıkama konusunada gelirsek elinizi yıkadığınızda telefondan fotoğraf çekin elinizin. Her vesveseye düştüğünüzde fotoğrafa bakın. Pis bir şeye dokunmaya gelirsek ise şu şekil düşünün dünyadaki her şey bir bakteridir bu benim elimde de olabilir başka bir yerdede olabilir dokunduysam dokundum yapacak bir şey yok.

valla hocam durumlar bendede öyle vallahi eziyet Allah kurtarsın bir sürü başkalarına bile anlatamayacağım değişik takıntılarım var dikkat eksikliği var hiperaktivitie var okb var sizde durumlar nasıl ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben concerta lustral ve risperdal kullanıyorum

arkadaş olalımmı benimde bu sebeplerden dolayı yokta

Son düzenleme:
Olalım hocam instanız varsa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…