OBS'te bilgisayar sesi kısıkken yüksek sesli ekran kaydı nasıl alınır?

Daha fazla  
Merhabalar. Geçenlerde ekran kaydı için OBS uygulaması önerilmiş onu kurmuştum. Kaçırdığım toplantıları kaydediyorum. Bugün iki tane var aynı anda. Biri telefondan biri bilgisayardan yapacağım fakat bilgisayarın sesi kısık iken program da kısık kaydediyor. Ses kısık iken tam seste kaydetme ayarı var mı programa yabancı olduğum için anlamıyorum. Bunun hakkında başka bir sorum da var fakat önceliğim bu. Hallettikten sonra diğerine de bakacağım.

Hocam ekran olarak kaydediyorsanız o yüzden kısık geliyordur OBS üzerinden programı açarsanız sorunun düzeleceğini tahmin ediyorum.

Bahsettiğiniz şey nasıl yapılır acaba? Ben direkt kaydı başlat kaydı durdur yapıyorum sadece. Başka ayar kurcalamadım açıkçası.

Hocam eğer direkt kaydı açarsanız tüm sistem ayarlarınızla ekranınızı alır burada çok detaylı anlatılmaz YouTube'dan "OBS program kaydı alma" yazarak daha detaylı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Hocam eğer direkt kaydı açarsanız tüm sistem ayarlarınızla ekranınızı alır burada çok detaylı anlatılmaz YouTube'dan "OBS program kaydı alma" yazarak daha detaylı bir sonuç elde edebilirsiniz.
Orada da arıyorum ama bütün videolar aynı şeyi anlatıyor ve istediğimi bulamıyorum gibi görünüyor bakalım.
Eğer Youtube üzerinden de anlatımında geçtiği bir video varsa denk geldiyse link paylaşırsanız da sevinirim.

Son düzenleme:
OBS'nin altında ki ses barlarında masaüstü sesi yazan kısımda dB arttırma ayarı var. Onu yükseltip denediniz mi?
Denemedim onu da denerim. Desibel arttırma ayarı demişsiniz ama sanal bir arttırma mı acaba? Mesela masaüstünde kısık olan sesi sanal bir şekilde arttırınca kirlilik oluşmaz mı eğer öyleyse?

Denemedim onu da denerim. Desibel arttırma ayarı demişsiniz ama sanal bir arttırma mı acaba? Mesela masaüstünde kısık olan sesi sanal bir şekilde arttırınca kirlilik oluşmaz mı eğer öyleyse?

Oluşur ama abartmadığınız sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Audacity ile kayıt sonrası sese biraz ayar çekmeniz gerekebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı