OC ile 250Hz olabildiği iddia edilen TV gerçek mi?

Burhanglrsoy

Centipat
Aşağıda linkini bıraktığım forumda başlıktaki iddialara rastladım. Bu TV'nin gerçekten overlock ile 1080P 250Hz olma şansı var mı? Bilgisi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
Overclock yaptıktan sonra arkadaş video olarak da çekmiş. Bana daha çok yazılımsal olarak 200Hz gösteriyor gibi geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatı çok uçuksa olabilir. 240Hz monitörler var zaten. Onun panelini buna koysalar yine aynı mantık.
Fiyatı 2500₺'den fazla değil ve 4k 50hz panele sahip.
Hocam benim bildiğim ekranların kendisi 50-60hz oluyor. O değerlere yazılımsal olarak çıkıyor. (Yanlis bilgi olabilir.)
Banada yazılımsal gibi geldi. 10-15Hz artışı kabul edilir ancak 250Hz overlock çok büyük bir artış.

Hocam bunlar yazılımsal değerler. Gerçek olarak 250 Hz değil. Gerçek olarak 100 Hz olan TV'ler var. Fiyatı ona göre.
Monitörlerde olan yazılım desteği ve Snyc teknolojisi TV'ler de yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı